Dagens köp

Idag va jag med mamma och Henrik i stan, först va vi på Buttericks, som va fullproppad med folk, senare på eftermiddagen var den 15meter lång KÖ utanför, på Dottninggantan! Sen gick jag i alla fall vidare och shoppade lite själv. Det här köpte jag:

      

Boken The Host av Stephanie Meyer, som jag har tänkt köpa JÄTTElänge, men nu har jag den :)
Armband och jeans från BikBok
Och filmen Coraline, läste boken och tyckte att den vva jättebra, hoppas att filmen också är det. Vi ska nog titta på den imorn när några kompisar kommer hit och har Halloween-fest! :)

Rosa Band

            

Precis, nu sitter jag och tittar på Rosabandet-galan. Väldigt rörande.

Idag har jag vart med Camilla, och vi tittade på film och tog det lugnt. Riktigt mysigt :)

Vet ni vad jag mer har gjort idag?! Jag hämtade min biljett! XD

Puss & Go natt

THIS IS IT!

...Så jävla BRA!! Såg den idag med Miccan och Amanda, på en av de första visningarna. Såå himla underbart!! Och under Billie Jean började hela salongen (slutsålt i den största, tror jag) att klappa händer i takt, och härma hans små "skrik". Jag grät inte, jag lovar, men det var nära vid flera tillfällen :P
Orkar inte skriva mer nu.



Måste bara visa dessa übersöta alternativ till godispåsar. Dom fanns på Willys i Heron
City, man lägger altså sitt lösgodis däri X)

Dagens köp

Nu har jag äntligen köpt en ny foundation, jag har använt en gammal från H&M den senaste tiden.

Jag återkommer och berättar om den är bra eller inte.


*Happy*

God morgon alla glada!
Nu är jag på extremt bra humör, visst var det lite tråkigt att behöva ställa väckarklockan första dan på loven, men det gjorde absolut ingenting!!
Efter både motgång och framgång är jag nu stolt över att berätta för Er, mina damer och herrar, JAG HAR KÖPT MIN BILJETT TILL TOKIO HOTELS KONSERT!!!
Nu gäller det bara att hitta nån att gå med...

Som ni säkert förstår så är jag väldigt glad just nu, och den glädjen kommer att hålla i sig långt fram!

Ha det bra, gullipluttar! :D


Fredag 23 okt

Har inte hänt så mycket idag, heller, men jag ska säga att det är riktgt skönt att inte behöva gå till skolan på en vecka :) Asså, jag tycker ju om min skola och så, men...Kommer ändå behöva tillbringa hela lovet till att plugga. Fast lite ledigt ska jag väl  ha också ;-)
Idag va det i alla fall massa människor som var utklädda, vissa va riktigt läskiga, medans en del bara va gulliga X) Sen va det estet-konsert idag också:








Det va det, nu ere Idol!


Historia vandring

Imorse vaknade jag nästan en timma försen! Inte bra start på dagen, utöver det har jag börjat kännt mej lite sjuk på sistone, så det kommer väl att komma fram nu på lovet (åh, tänk att det är lov imorn!!). Men jag han ändå i tid till skolan. Men sen på eftermiddagen åkte alla som har historia A in till gammla stan för att gå på en så kallad "historia vandring". Från min klass var det väldigt få som var med, kanske 10 stycken. Men vi gick i alla fall till Riddarholmen, där våran historia lärare berättade om Riddarholmens historia, ochh att det för tillfället bara bor EN ENDA människa där! Stackarn alltså! ;-) Sen gick vi vidare till slottet och stortorget. Under hela dan var det kallt, blåsigt och disigt och i allmännhet grått. Inte så värst mysigt, men allt som allt var det riktigt kul.

Tog inte så många bilder just på grund av att det var så tråkigt väder, men här är några:







Nu sa jag se på Inkheart, på Bluray :)


!!!

Okej, jag ska försöka göra det här så sansat som möjligt...


AAAAAAAAAAAAAAAAAAaHHHHHHHHGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
EEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WWWWHHHHOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Det jag försöker säga är att Tokio Hotel kommer till Sverige, Stockholm, Globen den 4 mars

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                  

Dagens outfit

 

 

Gråa strumpbyxor, grå tröja

Lila kofta från Bik Bok

Och såklart min klocka från Glitter


Tisdag 20 okt

Idag hade jag matteprov, igen, men den här gången var det för vg och mvg. Jag tänkte att jag skulle pröva, även fast jag visst att det skule gå skit, vilket det också gjorde. Blir glad om jag får 1 poäng. Men, jag har gjort mitt bästa :) Det var estet-konsert idag också. 1:or och 3:or,dom var duktiga, som vanligt, spännande att se vilka 1:orna va ;-)
Om ett tag är det dags för Desperate Housewives, whii X)

Ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten :(


facebook

nu har jag väl lite smått kommit in i hela det här med facebook. Nu sitter jag och chattar med min mamma som sitter i andra sovrummet :P

mamma-
prosit!!

(då jag nös)

Jag-
hahaha

tack X)



Allt och inget

Idag har inget spännande hänt, har bara tagit det riktigt lugnt, men om ett tag kommer våra grannar hit och äta middag med oss. Får se vad som händer sen. Men inorn SKA jag plugga matte. Så, nu har jag skrivit det här i bloggen, då finns det ingen återvändo :P
 




VIDEOGIOCO by Donato Sansone from Enrico Ascoli - Sound Design on Vimeo.


Klippet hittade jag på Tom's blogg, tyckte det var riktigt häftigt!!

Antikrundan

Nu har adrenalinet lagt sig lite. hehe, har vart jätteglad och pigg hela dan, förväntansful och nervös. Åh, vad jag har saknat det, de där blandade känslorna som snurar runt i kroppen, och sen går man ut på scenen, och gör det man kan allra bäst, och sedan höra jublet från åskådarna. Kan ta det från början, danstävling. Vi hade inte några lektioner. Så min "crew" (HAHA) samlades på förmidagen, för att träna lite. Sen skule alla dansare samlas kl 12. Men innan det skulle vi fixa oss, d.v.s sätta på oss våra lakan och måla Josefina i guldfärg :D
Det hela började med att lärarna dansade, det va roligt, men jag måste säga att jag tyckte att eleverna va bättre ;-) Sen dansade alla bugg-par en dans, och sen ett show-numer, sen buggare, sen showdans, o.s.v. Om jag inte sa den förut så hette vi Antikrundan, eftersom i början av dansen va vi utklädda till greker från antiken. Vi va nog alla lite nervösa precis innan vi skulle ut på scenen, men det gick faktiskt rysligt bra!!
När alla var klara, var det dags för pris-utdelningen. Och det var inte förrens då jag kom på att man faktiskt hade en chans att vinna, men så delades priset för bästa utklädnad ut, och det var det priset jag trodde vi skulle få, för vi va faktiskt väldigt bra utklädda! :) Men! Vi fick priset för 2:a plats och jag blev faktiskt jätteförvånad!!


Antikrundan är samlad


Dagens outfit



Svarta leggings, och baslinne.
Gladiatorsanadler och lakan i äkta antik-anda
Accesoar: en otrolig prestige-fylld troffe
Även guldarmband och diadem




HAHAHAH!!

=*_*=

Blä, vilken jobbig vecka!! Mycket plugg, ett par små-läxor, typ "svara på se här frågorna tills nästa lektion", plus ett spanska och matteprov som vi hade idag. Och sen an anna uppgift som ska skickas in imorn. Samtidigt som vi har tränat en massa tills danstävlingen som är imorgon (!). Stressigt med andra ord. Men ikväll så ska jag bara föna håret, fila naglarna, och kanske skriva lite på offentlighetsprincipen. Efter det ska jag soooooooooova!! X)


onsdag 14 okt

Det är långt kvar tills dagen är slut, men det känns ändå som jag har gjort massa saker. På morgonen åkte jag, My och Josefina till Flemmingsberg till tingsrätten för att skriva ut en dom, som vi ska ha till en uppgift i rättskunskap. När vi hade irrat runt där åkte vi tillbaks till skolan, och då träffade vi dom andra och dansade. Danstävlingen är ju nu på fredag, och då ska vi dansa för hela skolan och huddinge lokal-tv, hihi X)
Efter det hade vi historia, och sedan lunch. Nu har jag svenska, men vi sitter i datasalen, och jobbar med antingen offentlighetsprincipen, eller en uppgift om essäer. Jag håller på med essä-uppgiften eftersom jag har offentlighetprincipen hemma.

Note to self: fixa INTE med header till bloggen när jag kommer hem, plugga!!

ny design?

..åhh..som jag har kämpat!!! Jag höll på hur länge som helst...(!) Ja, asså, jag försöker göra en ny header till min blogg, eftersom den jag har nu är så hämskt tråkig. Men det blir bara fel hur jag än gör. Det vill säga att jag har hållt på med den skiten ganska länge, och det hela slutade med samma resultat som innan jag började. Och under den här tiden skulle jag (borde jag ha) pluggat både matte, rättskunskap och spanska...jaja, jag får väl göra det nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll! <3


Dagens outfit

Jeans, jag använder jeans ganska mycket tror jag :S
Vitt baslinne
En, typ, väst som jag köpte för länge sen. Men som jag rotade fram i lådan
för et tag sen. Alltid lika roligt med sånna kläder :P
Och rosa kofta från Monki



Jag har länge tänkt på att skaffa Facebook. Jag har bojkottat det ganska länge och bara tänkt att det är nån fluga som alla snart kommer glömma bort. Men det var ju samma sak med bloggen, jag försökte avstå allt som hade med boggande att göra. Men sen föll jag...haha, men grejen är ju att det var ju ganska kul med blogg. så jag tänker nog ge Facebook en chans! :)

Söndag 11 okt



Har precis bakat en kladdkaka med chilli. Hoppas det smakar bra :) Tog nämligen lite mer chilli än vad det stod i receptet. Har inte något speciellt för mej nu. Hade tänkt skriva lite på offentlighetsprincipen, men vi får väl se hur det går med det ;-)

Igår rymde jag från städdagen,hihi, kände mej lite taskig när jag gick mot bussen och gick förbi alla som städade och kämpade, men jag åkte ju hem till Miccan för att fira henne. Det var hur som helst väldigt roligt :) Vi sjöng Singstar, d.v.s de andra sjöng medans jag gjorde mitt bästa vilket inte direkt var skönsong, hehe, och så åt vi lunch och glass!!

Det har varit/och kommer snart att bli mer sötsaker och sånt den här helgen. Så därför kännde jag att det pasade med en tur med joggingskorna X)

Nä, nu ropar dom på mej där borta!!

Mitt första "klock-inlägg"



Så, en lite bättre bild på min nya klocka. Jag är faktiskt riktigt glad över att jag hittade den. Jag har ju faktiskt tänkt rätt länge på att köpa en klocka, men har inte hittat någon som jag ville ha. Jag har inte använt klocka på jättelänge, när jag gick i typ 4:an, 5:an hade jag det hela tiden. Så det kommer väl att vara lite ovant i början.
Jaja, otroligt ointressant, jag vet. Men jag är i alla fall väldigt glad över min nya klocka, och ville bara visa den för er :)

Let's go, HUMANOID!!

Har inga ord...



Dagens outfit:

 

Dagen till ära har jag Tokio Hotels egen-designade t-shirt, tms med en grå kofta, jeans och massa smycken.




Titta vad jag köpte idag!!! Jag har köpt en klocka! :) Ska försöka
ta en bättre bild sen.



Jag är så himla hyper just nu, tvivlar på att jag någonsin kommer att kunna somna. Ni fattar inte vad det är för kännslor som virvlar runt i min kropp just nu; lycka, chock, energi, samtidigt som jag börjar bli trött... Jag ska nog (försöka) gå och sova. Det kanske hjälper om jag läser ur teoriboken ;-)


Puss och go natt!

7 OKTOBER

Today it's THE DAY!! Det är den 7 oktober, och Tokio hotels nya skiva Humanoid finns i butik!!!!! Sitter och lyssnar på Human connect to human nu på Spotify och är överlycklig!! hade tänkt att jag skulle beställa den, så att den skulle komma i lådan nu idag. Men jag tänkte "jag kan göra det sen" och sen känndes det som om det inte var någon idé. Men idag efter skolan åker jag iväg till Bengans. Det blir lite symboliskt också, att åka till Bengans idag och köpa deras nya skiva när jag var där för typ 3 år sen och fick deras förra skiva SIGNERAD av dom!! Jag kommer ihåg den dagen i detalj, det var nog mitt livs bästa dag. 12 juni 2007.

                           


Dagens outfit




Hde skolfotografering idag. Orkar inte håla på och klaga på det säkert blev jättedåligt, och att jag önskar att man kunde klippa bort mej. ORKA! det var i alla fall såhär jag såg ut

Jag hade (så klart) min nya väst
Och en lite äldre väst, en "västig" outfit idag helt enkelt ;-)
och en mörkblå klänning/tunika, tsm med ett par leggings med mönster


AHHHHWOOHHHAA!!!!! HUMANOID FINNS PÅ SPOTIFY!!!!! FYFAAAAN VA BRAAAAAAAAAAAAA!!! SÅÅ GLAAAAD!!


såå, förlåt, var bara tvungen att få det ut mej...nu mår jag bättre (?).

GAAHHHHHWWAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

asså jag behöver nog 3 meter höga bokstäver för att kunna göra mina kännslor rättvisa.... ;-)


Dagens outfit

 

Och så där ser då västen ut, e faktiskt lite stolt över mej själv ;-)
Och till den har jag en lila topp som jag fick från mamma, när hon kom hem från spanien.

Nu ska jag iväg och fira lill-kusinen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!! <3


drömmar

Ha! Jag kom precis på vad jag drömmde inatt. Vill ni höra? Om inte, så dra härifrån! ;-) Jag var hemma, fast området såg lite annorlunda ut. Och det var värsta stormen. Det var på kvällen, och så tittade jag ut genom mitt fönster, och så såg jag att huset som var mittimot, typ rörde sig, och sen blåste taket bort!! Haha! Och så kunde man se dom som bodde där, typ låg i deras sängar! Sen gick jag dit för att hjälpa dom typ, och sen tror jag att vi skulle åka till min farmor, så att dom kunde bo där så länge, jag fattade inte riktigt varför. Och familjen som bodde där var också helt mysko. Dom verkade inte ens fatta att taket på deras hus var borta. Dom gick typ runt och packade saker, och gjorde mackor!! Haha! Sjukt! Nån som kan tyda drömmar? Sen var det lite roligt, för jag kom på vad drömmen handlande om när jag lyssnade på Tokio Hotel Through the monsoon, hihi

Västen!

Västen som jag då har sytt om är en jättegammal fusk-pälsväst. Och så här gjorde jag:


1, Jag började med att klippa bort dragkjedjan.


2, Sedan sprätte jag bort fickorna.


3, Sen klippte jag även bort luvan.


4, Sen mätte jag upp, och klippte upp vid "midjan" på västen, eftersom
jag ville att den skulle vara lite kortare.


5, Sen gjorde jag lite små-justeringer med saxen ;-)


6, Sen äre bara att börja sy sömmarna!

 
Har ni sett mammas symaskin från stenåldern föresten? Hehe


7, Sista grejen är att sy fast spännen, och sen äre KLART!

Och under tiden lyssnade jag på P3, och track-listan, det var ett tag sen man gjorde det! Anledningen bakom det var att de hade gjort en intevju med favoriterna Tokio Hotel X)

Om jag har tid så lägger jag in en bild imorn så ni får se hur slutresultatet blev!


Körslaget

Hihi, vet ni vad jag har på mej? Pyjamas!! Haha, eller i alla fall samma t-shirt som jag hade i morse. Har vart värsta slappdagen, och vädret har ju gjort sitt :) man blir ju inte direkt inspirerad till att hitta på något när det spöregnar. Men lite har jag gjort här inne i alla fall. Har gjort lite matte, sytt om en väst,...hmm...jo det var väl typ allt.
Nu tittar jag på körslaget, och tänkte att jag skulle visa för alla intersserade om hur jag gjorde västen :)


Va ju i Farsta igår, och jag köpte en jacka på H&M. man behöver ju faktiskt tjocka ackor nu förtiden.


Fredag 2 okt

Det ältid lika kul att skriva "fredag" i rubriken, åh, va skönt med helg! Igår hade jag bestämt att jag skulle börja på offentlighetsprincipen. Men jag var så himla trött på allt plugg, så jag gjorde ingenting! X) Titta bara på Idol, och va inne lite på datorn.

Och vet ni vad? Imorse var det typ 1 MINUS grad ute!! Och min pappa vägrar sätta på värmen i huset, bara för att han har varmt blod, eller vad det nu e!! Men jag håller faktiskt på att DÖ av köldskador! Hur som helst så var det jättekallt.

Igårkväll fick jag reda på att våran svenskalärare är sjuk idag, så vi slutar typ halv 2. Och då ska jag nog ta mej till Farsta och shoppa lite, jag måste ha skor!! hihi

RSS 2.0