busschaufför

Är det bara jag som påverkas av busschaufförer? Ibland om det är nån jättetjurig gubbe, kan hela mindag vara förstörd! Okej, kanske inte så farligt, men lite :-) Men i morse var det en bra chaufför, han typ väntade på att alla som klev på satte sig innan han åkte vidare. Har i alla fall hänt mej ett par gånger att jag nästan har ramlat omkull innan man hunnit sätta sig. Men så var det inte idag, och det gjorde mej glad! :D

En annan sak som gjorde mej glad var att vi bara behövde ha 15 minuters samhälle idag, så vi slutade kvart över 2, i stället för halv 5. Men anledningen till detta var inte lika upphetsande, nämligen historia provet imorn...Jag hoppas verkligen att jag kan det jag behöver, men tvivlar stark på det..!

Nu ska jag nog försöka pressa ner lite mer information om antiken innan jag går och lägger mej!

Sweet dreams!

Idol

Nu äre Idol, för tillfället är det Eric som sjunger, riktigt bra! :)
Måste bara yttra min åsikt om Mariette. Hon är en av dom som jag länge har tyckt om, och lagt på minnet lixom. Men så står det i expressen att hon redan har ett eget album OCH skivbolag. Jag tycker fortfarande att hon sjunger bra och så, men om hon redan är artist så tycker jag att det är tråkigt att hon ska ta chansen från någon annan...

Tisdag 29 sep

Nu har vi lunch, som vanligt...Börjar om 20 min, då har vi mänk. Sen har vi matte, och slutar 14,50. Just nu fattar jag ingenting av matten, det är bara massa ord. Det är massa grejer i skolan nu, historiaprov på torsdag, ska läsa en text av Homeros tills imorn, jag har egen lektion nästa vecka, ska skriva en uppsats(-liknande) om offentlighetsprincipen i rättskunskap och svenska tills nån gång nästa eller nästnästa vecka...AH! Jag pallar inte!!
Och nu undrar ni säkert varför ajg sitter och bloggar när jag nu har så mycket annat att göra, men tillm itt försvar har jag att jag faktiskat redan har gjort idrottsprovet nu under rasten, var då ett sånt prov som man kan göra via Fronter.  Nä, nu ska jag vidare!

bye

Dagen outfit

Såhär ser jag ut idag:





Jeans
Kofta, Monki
Väst, H&M
(Natt)linne
och halsband

Picture...

fotade lite med systemkameran igår, här är några:



  




"Nästa: Ribby" ...nehe, inte det...

Idag var det ett STORT ögonblick i världshistorien!! När jag ska hem från tågstationen, så åker jag 3 hållplatser. Den som är innan "min" är Ribby. Vid den här hållplatsen är det väldigt många hus. Och det betyder att det alltid är väldigt många som kliver av här. Ibland när jag kliver på bussen kan det vara fullproppat, så att några får stå upp, och sen när man har åkt förbi ribby, så äre typ 10 pers kvar!!

MEN! Idag var det inte en enda som klev av där! Konstigt va? Under hela gymnasietiden så har jag faktiskt hållt koll på hurvida bussen stannar där (jag vet, det är något phykiskt fel på mej, varför skulle man annars tänka på det :P) och idag var det den första gången som det har hänt!

Tänkte bara dela med mej av denna märkliga händelse :P

Outfits

Så jag har tigit massa Outfit bilder under veckan, men har ite haft tid att lägga upp dem. Så här kommer dom allihop :)

FREDAG

    

Jeans, Lidex
Kofta, Veromoda
sjal, lindex
T-shirt, Diesel

LÖRDAG

    

Kläning köpt i Spanien
Leggings med spets-mönster, från JC (Tror jag)
Skärp och lite halsband

MÅNDAG

    

Jeans
Stickad, radig tröja, Kaphal(gammal)
Olika halsband

TISDAG



Svarta tights
Tunika från H&M
Svart tröja(det är ju så kallt nu mera)
Boots


sorry...

Jag har varit väldigt lat på blogg-sidan, jag vet, men till mitt försvar har jag att det har varit så mycket i skolan...Så jag har inte haft tid att blogga, inte heller att gå in på datorn över huvud taget :( Men om jag hinner så ska jag skriva ett ordentligt inlägg ikväll :)
Idag äre i alla fall en jobbigt lång dag, slutar 5, halv 6. Och så har vi engelskaprov på eftermiddagen. Och jag tror att jag skulle ha behövt plugga mer än jag har gjort :P

måndag 21 sep

Tänkte att jag skulle blogga igårkväll, men, uppenbarligen blev det inte så :P Nu har jag i alla fall precis kommit till skolan. Har bara två lektioner idag, och sen äre gitarr :) Ni vet vad jag gjorde i lördags, och igår var jag hos Josefina och firade henne, hon har fyllt 18 år! Hon hade gjort JÄTTEmånga tårtor och kakor och allt möjligt! Och gott var det också :)
Vet ni vad mer jag gjorde igår? Jag röstade!! Nu är jag STOR!! XD Och det var såå spännande :P
Igår åkte också min mamma till Mallorca!! Avis...

(går)dagens outfit

Hann aldrig lägga in outfit-bilder igår, så jag gör det nu i stället ;-)



Jeans från Lindex
Grått baslinne från Åhlens
Väst från H&M
Kofta från Monki
Halsband, Miss Dee


Party!!!

Som sagt, köpte ny gitarr igår. Är inte överlycklig, eftersom jag hade höga förväntningar, och att gitarren inte levde upp till dom :( Den är ju fin, och ser "ny" ut, den låter varken bättre eller sämre än den förra. Men grejjen är att halsen på den "gamla" gitarren är väldigt smal, och på alla andra gitarren jag har provat så är halsen bredare, det finns praktiskt taget inte längre med smalare hals. Och eftersom jag nu efter 8 år har gått och vant mej lite smått vid den smala, känns det lite ovant och konstigt med den bredare...

 

 

Som rubriken lyder, ikväll blir det party!! X) Hihi, My fyller år idag!! Grattisgrattisgrattis!! <3

Ska snart börja fixa mej i ordning, men jag lägger in en dagens outfit först :)


Samer och Taylor Swift

Nu sitter vi, några tjejer från klassen i datasalen, och lyssnar på Taylor Swift :) Har programdag idag, konflikter i Europa. på förmiddagen hade vi debatter om Spanien-Bosnien, Irland-England, Estland-Ryssland. Och snart ska vi lyssna på en same i aulan.
Och vet ni vad jag ska göra efter skolan?! Jag ska köpa en ny gitarr!! XDD Så jag, mamma och Henke ska åka till 4sound på söder och hoppas på att vi hitter en übergrym gitarr!!
Så glad jag är :D

Nostalgi

Igår när jag och Miccan paddlade sjöng vi lite på lite olika låtar, eller snarare: hon sjön och jag försökte hänga på utan större framgång :P Och då började vi prata om Panic! At the disco och hur bra dom var för några år sedan, så sen när jag kom hem satte ajg mej och lyssnade igenom några låtar. Det är så roligt att lyssna på låtar som man tyckte jättemycket om för länge sen, och sen lyssnar man på dom igen långt senare. Man får sånna minnen :)






The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage:



blev bara tvungen att lägga in en låt med The Used, Paralyzed:





Gameboy?

Vill ni veta vad jag såg idag på tåget? Ja, det vill ni, annars skulle ni inte vara inne på min blogg ;-) Det var i alla fall en kille, ungefär i min ålder, som satt och spelade Gameboy! Ni vet, dom där spel-grejerna som alla gick runt med för typ 10 år sedan :D Det tyckte jag var lite gulligt.
Jag och min lillebror hade en sån tillsammans, en grön, och så hade jag ett Harry Potter spel till. Men jag kom typ ingen vart på detdär spelet, hehe, sånna saker har väl aldrig vart min starka sida...



Och när vi ändå är inne på det här om leksaker från 90-talet så måste man ju nämna Tamagotchi!! X) Kommer ni ihåg dom? Haha, jag hade en med en kyckling. Men sen tappade jag den i en vattenpöl, och den gick söner:(  Mohaha, verkligen ALLA hade ju dom där XD


ank-attack

Happ, vad har hänt idag då? Idrottsdag, som sagt. På förmiddagen hade vi "lägerliv" och då var det några 3:or som tog ut oss ut i skogen, vid Magelungen, sjön. Och så hade vi lite olika staioner, om allemansrätten, göra upp en brasa, vindskydd och sånt. Vi blev klara lite tidigare än vad vi skulle, så vi fick en lång (längre än vad vi egentligen skulle haft) lunch. På eftermiddagen skulle ju jag paddla kanot. Jag och Miccan paddlade tillsammans, det var jättemysigt, vi åkte genom en liten kanal, och det var så fint väder, soligt och vidstilla, men det blev rätt så varmt efter att tag. Men som rubrikenlyder, så blev vi attackerade av ankor (ankor? Änder?wtf)! Nästan i alla fall, eller, jag var säker på att de tänkte attackera ;-) Läskigt va det.

 

broken music...

Vet ni? Min vackra, underbara gitarr har gått sönder...! Det har blivit en liten spricka i huvudet, den är lixom lös! Då vart jag ledsen. Så nu måste jag lämna in den på lagning, och jag kommer inte kunna spela på lääänge. Men! Det finns en ljus sida också, snart kommer en ny gitarr och flyttar hem till mej XD Men det är fortfarande väldigt tråkigt att gitarren har gått sönder, för den är väldigt fin, och gammal, det är min farmors. Men som sagt, gammal, och har varit med om mycket,och för några år sedan gick den sönder på samma ställe.


(en del av sprickan)


Söndag 13 sep

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men det blir så ibland, eller hur? Nu äre söndag igen då, och snart börjar en ny vecka. På tisdag är det idrottsdag, då ska vi ha nån form av frilufsliv (?) på förmiddagen, och på eftermiddagen fick man välja själv vad man ville göra, jag och några andra valde paddling, det blir nog kul. Sen på torsdag och fredag är det programdag, den ser jag inte fram emot, eftersom på ena dagen ska vi lära oss om infosök, och på andra konfliker i Sverige. För ganska precis ett år sedan hade vi programdagar, där vi fick lära oss om infosök den ena dagen, och om konflikten i Georgien...
I fredags hade vi en jättejobbig idrottslektion, om två veckor ska vi ju göra coopertestet, så vi håller på att träna kondition,hur som hällst, jobbigt var det. Och i lördags vaknade jag upp med träningsverk i benen, den hade inte försvunnit i morse heller, så jag gav mej ut på en joggingtur, och tänkte att den skulle gå över då, och det gjorde den...inte...


Har ingen fantasi idag :P

I fredags efter skolan åkte jag, miccan och Amanda (orkar inte göra till länkar, men som finns ju gär till vänster :P) till stan, och så gick vi till ett café som heter Fotöljen, jag hade aldrig varit där, men det var jättemysigt, och dom hade en JÄTTEGOD kladdkaka, mumsmums X)
Efter det gick jag in i några affärer, hade bara tänkt att köpa ett vitt bas-linne, men det blev en svart väst också. Och så köpte jag en jättemysig kofta på Monki.


Hit the road!

Började tidigt idag, halv 9, eller det är den tiden vi egentligen ska börja varje dag...tror jag börjar bli bortskämd med dessa sovmornar ;-)
På eftermiddagen hade jag i alla fall idividuella för första gången den här terminen, körkortsteori. Jag har aldrig övningskört förut, men snart så, snart är jag väl ute på vägarna XD I vanliga fall kommer jag sluta 5-halv 6, men eftersom vi bara fick böcker och lite sånt idag så slutade vi halv 5.
Efter middagen åkte jag och familjen till Rudan, och jag, mamma och Henrik gick på en promenad.






Onsdag 9 sep

Idag va det skola som vanligt, men jag började inte förrens 11.15, så jag fick enordentlig sovmorgon, men sen slutade vi ganska sent, och direkt efter skolan åkte jag och klippte mej, klippte bara topparna, men det behövdes verkligen. Låter bilderna tala för sig själv:


Morgonen började med lite grönt te :)


Hehe, tänkte att ni kanske var intresserade av våra chilli-frukter ;-)


Sprang in på pressbyrån innan jag satte mej på tåget, dom här är så
himla goda, Grape är min favorit, men idag blev det grönt äpple :)
Någon anna som också tycker om dom?


okej,det kanske inte syns så mycket, men så här ser jag ut nu, efter
klippningen.


Nu äre snart Idol,
hej så länge!


Are there anything sweeter than two robots falling in love? <3

                       

http://www.youtube.com/watch?v=3Mi1xxT3Fqc

Haha, jag undrar hur många jag har lyssnat på Automatic sens den kom ut, och videon är ju så himla bäst!! X)
Ja, hela dan har vart som en hyllning till Tokio Hotel. Nu när de har besökt Stockholm och allt!! Många saker har gjort mej arg idag, men bara kännslan av att veta att självaste Tokio Hotel är i närheten, har fått mej att fortsätta le hela dan!! :) Åh, vad jag längtar tills albumet kommer ut! Och att dom ska komma till Sverige för spelning under nästa turné!

Nä, snart måste jag nog gå och lägga mej, men först:

GRATTIS GUSTAV!!

 


Dictrict 9



            

På kvällen bestämmde jag, pappa och Henke oss för att åka in till stan, och e på bio. Jag ville se Gamer, men dom andra ville se på en annan film om utomjordingar. Jag är inte så mycket för filmer som handlar om sånna grejer, men det blev den i alla fall. Men nu var det så här, att den här filmen var inte riktigt som jag hade tänkt mej, jag trodde ju att det var nån snygg, stark och odödlig kille som skulle spela huvudrollen, och sen skulle USA rädda hela mänskligheten. Men nu var det ju inte så, utan huvudrollen spelades av en halv-töntig, beige liten kille. Och ibörjan, i alla fall, var det filmat som en dokumentär, han typ "pratade" med kameran. Kort och gott, inte min stil över huvud taget, för äcklig, så efter halva filmen gick jag ut :P Palla helt enkelt inte att sitta kvar X)

Go natt!


Barndop

Jupp, mycket riktigt, idag var jag på dop :) Det var ett lite annorlunda dop, eftersom det ägde rum i familjen trädgård, och prästen (som också var deras granne) kom dit, det var riktigt mysigt.

      

Lilla Oskar!! :)

Public enemies

Har som sagt studiedag idag och imorn, superskönt!! Tog det lugnt på förmiddagen, och åkte sedan in till stan vid 1. Där träffade jag Amanda, Miccan och Josefina, senare kom också My. Vi gick och köpte biobiljetter till Public Enemies, men innan vi satte oss i biosalongen åt vi lunch i kungshallen, för min del blev det friterad kycklingmed ris, gott! :) Filmen sen då? Den var faktiskt riktigt bra!! inte riktigt min typ av film, väldigt mycket pangpang, men Jonny Depp hade huvudrollen, så därför hade det krävts mycket för att det skulle bli en dålig film ;-)

Igår var det finalen i So yoy think you can dance!! Och Jeanine VANN!! Och hon förtjänade det verkligen! Jag trodde att hon eller Kayla skulle vinna. Men hela säsongen har varit jättebra, och jag längtar tills nästa!! X)

Här är ett klipp på en gruppdans som jag tycker mycket om!!


Dagen outfit



              

Gråa jeans från Monki
Svart tröja med knappar från BikBok
Vitt linne, som egentligen är en del av en pyjamas som jag fått av min mamma :P
Och favorit halsbandet med en uggla i, från Ur & Penn

STOR!!

Ja, igår när jag kom hem från skolan och tittade i brevlådan kännde jag mej stor :) Där låg nämligen ett röstkort X) Jag hoppade och sprang runt i hela huset, så glad vart jag :P Det var då altså röstkort till kyrkovalet, och även fast jag inte är så där värst insatt i kyrkan, men jag är döpt och konfirmerad, så ska jag rösta! Åh, så spännande!!!!


Oh nu så hade jag yill och med tagit et

grattis!! <3


Idag är ingen vanlig dag för idag äre Bill's och Tom's födelsedag, Hurra, hurra, HURRA!!! <3
Grattis!! Tänk, 20 år, dom växer upp så snabbt :P

RSS 2.0