Dagens köp

Dagen började med att jag gick på en promenad...i 15 minusgrader(!). Det var lite svalt sådär.
Sen åkte jag till farsta strand, och hjälpte en bekant som håller på att öppna en frisersalong, och var där i nån timma eller nåt. Sen åkte jag, mamma och Henrik till Segeltorp, varför då kan man ju undra...jo, Henke hade hockeymatsch där, och emellan åkte jag och mamma till Kungens kurva och där köpte jag två klänningar/tunnikor.



 

Båda från Lindex


Torsdag 28 jan

Det finns inga ursäkter!

Jag har vart extremt dålig på att blogga. Men jag har helt enkelt inte haft något att blogga om...Livet flyter på i vanlig ordning.

Just nu sitter jag och äter en bit kola- och lingonpaj från i söndags. Kanske låter lite konstigt med lingon i en paj, men den är riktigt god, har gjort det en gång tidigare också.

 

(här ska det vara en bild på pajen, men eftersom internet

inte är på min sida så går det tyvärr inte. Men ni kan ju

föreställa er en bit kaka på ett fat, den är ljusbrun, en lite mörkare

bottnen och små röda lingon över)


Dansglädje!

Första träningen idag! Och jag är så glad :D Jag var jätteorolig att jag inte skulle hänga med, eftersom jag inte dansat på 1,5 år (shit! Är det verkligen så länge!). Men det gick faktiskt jättebra! Det var så härligt att röra på sig, och komma igång!! Det är väldigt många utropstecken(!) i dethär inlägget märker jag nu.
Nåväl, jag ska gå och titta på en film nu; G-force! Haha, ännu ett utropstecken..




ondsdag 20 jan

Heej!
Nu sitter jag i skolan, har samhälle om en kvart eller nåt. Hoppas vi får sluta lite tidigare, för jag vill gärna hinna hem innan det blir kolsvart, och inna jag kan åkta hem så hade jag tänkt gå till ICA ochc posta ett paket, skivan med videon på mig till Funkykidz. Jag är så himla excited inför dethär med funkykidz, jag tror det kommer bli jätteroligt.

Annars så har dagen varit allmänt seg, haft lite halft slappa lektioner, lång rast, and so on...Och så har jag varit helt otroligt trött idag, sov jättedåligt, vaknade flera gånger och var helt säker på att det var dags att gå upp, jag satte mig till och med upp i sängen och funderade på vad jag skulle sätta på mig innan jag fattade att klockan bara var 4, eller nåt...Så därför är jag trött, och ser inte så mycket fram emot samhällen. Det är ju inte heller så att jag kan ta det lite lugt när jag väl kommer hem, nää då måste jag bli klar med spanskan, och pshykologin, som jag inte ens har börjat med...

Later!

ajaj...

                     

Idag på naturen tog vi blodprov!! Därför har jag haft plåster på mitt ringfinger idag :(
Jag var jätteorolig och nervös innan, eftersom man skulle sticka hål på sitt eget finger, och jag trodde det skulle göra ont. Men det gjorde inte ont alls, men jag pallade inte att skicka själv, så Teele fick hjälpa mig med den delen :P
Men allting gick bra, och jag fick reda på att jag är 0+ och jag trodde att det var ovanligt med 0, och tyckte det var konstigt att så många i klassen hade det. Men sen läste jag någonstans att typ 46% av jordens befolkning har blodgrupp 0.

Egentligen har jag inte tid att blogga,
så jag säger go natt nu!! <3


200!!

Nu firar min blogg 200 inlägg! :)
Hihi, eller egenligen med dethär inlägget blir det ju 201.
Men i alla fall,
Grattis bloggen!!





Outfit

Jaa! Nu får jag en chans att visa mina fina termobrallor!! Jag hade på mig dom igår när jag och min familj åkte
skridskor på Rudan med en annan familj.







fina va?


!!...

Okey, I didn't make it... Jag va tydligen inte så bra på detdär med designer som jag trodde, hehe.. Om ni har försökt gå in här någon gång dom senaste dagarna, så har den kanske har varit lösenordsskyddad. Men nu är det fixat :)

Outfit

Nu är jag så himla solt över mig själv att jag lyckades göra nåt åt min design :D
Men för att komma till det jag egentligen ska..skulle lagt upp se här bilderna igår, eftersom det var igår jag hade dethär på mig. Men p.g.a problem med internet så kunde jag inte det(vilken fin liten ursäkt jag hade nu, kan jag kanske använda till pshykologi-lektionen), så jag visar dem nu i stället.

 

Halsband och matchande ring från Glitter,
ett riktigt fynd från mellandagsrean :)
Tillsammans med ett svart linne och grå kofta.


!!!



OMG!!! I MADE IT!!!!


Dans, dans, dans

Idag fick jag brev från Haninge Dansstudio, där det stod att jag har en plats i en dansgrupp som jag anmält mig till. Jag har verkligen längtat efter det! Jag har saknat dansen såå mycket!! Fast det var ju faktiskt inte riktigt meningen att jag skulle dansa både där och med Funkykidz. Eftersom jag hade mailat ang. Funkykidz för väldigt länge sen utan att få något svar, hade jag gett upp hoppet om det, så därför anmälde jag mig till Haninge Dansstudio, för att dansa i en grupp där. Det hade jag inte gjort om jag visste att jag skulle vara ledare för två grupper på Funkykidz. Jag fick ju sen förfrågan om det bara några dagar efter att jag skickat in anmälan. Så jag vet inte riktigt hur jag kommer att hinna med allt...Men jag kommer att ha riktigt roligt i alla fall!! :D



Har precis fått reda på att den mystiska låten Tokio Hotel har gjort tillsammans med Kerli (och Andreas Carlsson), är samma låt som den som de skulle göra till en film. Och nu vet jag vilken den filmen är! Och det har fått mig att se fram emot filmen ännu mer...Det är nämligen Alice in wonderland!!!! CAN'T WAIT!

 


Superkatten Jansson!

Okej, alla som läser min blogg vet nog redan dethär, men om det är någon som har missat det, så kan jag berätta att jag kommer att vara dansinstuktör för Funkykidz i vår.Och det ser jag fram emot jättemycket! :) Dethär fick jag reda på i tisdags, och nu i helgen så var jag tvungen att gå på en kurs som alla instuktörer ska gå innan man får en klass. Så jag har varit i Vallentuna (norr om Stockholm) hela helgen. Funkykidz är ett konsept som finns i hela norden, som går ur på att dansa och ha roligt. Så det är vad jag har gjort i helgen och vad jag senare kommer att göra med barnen :)

Vi har dansat de pass som 4-5-åringar kommer att ha (eftersom allt är förkoreograferat), och sen för 6-8-åringar och till sist 9-12-åringar. Och så har vi haft teori och lite andra övningar.

I de yngre grupperna har det ju vart barnanassad musik, väldigt roliga, så nu har låtar om phantomen utan kläder, och om Byggare Bob fastnat regält på hjärnan.

   

Det har alltså vart fullt upp, eftersom att när man kommer hem så är det bara att äta lite middag och sen måste man göra lite hemuppgifter, och träna lite på några av danserna. Och sen har man somna direkt när man lägger huvudet mot kudden. Därför började inte min helg på riktigt förens för några timmar sen. Därför tänkte jag gå och lägga mej snart och kanske läsa lite :)

Puss och go natt!


update

Det blev då inge bilder igår, som ni kanske märkte, men nu kommer dom.

Dom första är från nyårsafton. Jag hittade inte så många fina, men här är dom. Och jag firade det nya året med min familj och lite kopisar. Sen vid 12 gick vi ut och tittade på fyrverkeri, och satte eld på våra egna. Allt som allt var det väldigt trevligt, som vanligt :)
 




juste, innan vi åkte dit, så kom Viktoriaoch henner familj
hem till oss, så hade vi, tillsammans med Henrik våran
"jul"-konsert, såhär efter jul ;-)

Dom första dagarna på året har jag inte gjort så mycket.
Tagit det lugnt, läst, tittat på filmer, och vart ute. Häromdan
tog jag med systemkameran också.

 
 



 

lördag 2 jan 2010!

Sådär, nu har jag tagit lite ledigt från bloggen, har vart i Sälen och firat det nya året. jag skulle egentligen bara säga att jag lever, och det är väl det jag har gjort nu. Jaja, nu börjar snart en film, En förtrollad romans, som jag tänkte se på. Jag tänkte visa er lite bilder, men det får jag göra imorn eller nåt.
Hej då!

Från när jag åkte skridskor tidigare idag :)


RSS 2.0