Dagens outfit

Passar på att slänga in en outfit när jag ändå håller på ;-)





Jag va i Farsta igår, då köpte jag byxorna jag har på mig, och så köpte jag
en tröja jag ska ha på lördag när Michan ska firas :)

Svarta jeans Lindex (249 tror jaga att de kostade)
Grått ribbat linne Åhlens
Rosa kofta Monki
Halsband Miss Dee
och lite ringar

*Frost*

Jag kom på en sart sak idag. Eftersom jag inte kan ladda upp bilder på bloggen hemma, och att jag har ett väldigt långt hål på tisdagar och torsdagar kom jag på att jag kan slå två flugor i en smäll, jag kan ladda upp bilder i skolan när jag väntar på att lektionen ska börja XD

Angående rubriken, det va frost på gräsmattan när jag kev upp imorse!!!! Den satt där på gräsmattan och hånskrattade åt mej! :P Det va inte kul, det va inte heller varmt när jag skulle till bussen...Jag vill ha sommar ocg Italien igen :(



Update

Den här gången är anledningen till att jag inte har bloggat på länge att jag inte har kunnat lada upp bilder på bloggen, och eftersom jag tycker att det är tråkigt med ett inlägg utan bilder har jjag helt enkelt låtit bli att bogga..
Men nu får nu klara er utan bild ;-)
I helgen har jag jobbat, jag hjälpte till på en fest, det var tillsammans med Teele och My, vi städade, plockade och stod i baren :D Kul va det även fast vi vart lite flummiga av att vara uppe så sent. Jag kom hem 5 på natten (morgonen?) till söndagen och då va det till att kliva upp klocksn 10 på morgonen igen för att ha Funky kidz kl 12.
Konstigt nog så va jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, tröttheten kom efter lektionerna när jag satt och väntade på att jag skulle åka till min andra dans. I söndags va det första lektionen med Sannas dans, det va så roligt!!! Så himla härligt att få hjärnan proppad med massa ny koreografi XD

Så nu sitter jag oh fördriver tiden, väntar på att nästa del av idol ska börja..



.. ska titta lite på Gossip Girl tror ja

Tänk att det blev en liten bild i alla fall :P

 


Outfit

 

Det här hade jag på mig förra veckan.
Gröna "rid"byxor från Cubus
Vit skorta, och halsband i form av en krona

 


 



Detta hade jag på mig någon annan dag :P
Jeans, vit tröja med "puff"ärm och brun pälsväst


Party outfit

Så, nu äntligen har jag pallrat mig till stora datorn och laddad över lite bilder. Nu får nu se klänningen jag köpte förra fredagen.

         
             

Hade 2 inbakade flätor på ena sidan också, men det syns inte så bra.

Som sagt så är klänningen från H&M


Mitt "gäng" kom även med på en bild:


Torsdag 16 sep

Sitter fortafarande i skolan nu, engelskan börjar snart så det blir ett kort inlägg :P
Jag vet att jag sa att jag skulle visa klänningen, och det ska jag göra också, måste bara gå in på andra datorn och fixa det..
Funderar på om jag inte borde gå och hämta mitt äpple som ligger i skåpet, hade ju faktiskt tagit med det så jag kunde äta nu, och jag känner att jag behöver lite socker, är så himla trött..
Vet nu vad mer? På söndag börjar Funky Kidz!!! Det kommer bli så roligt, jag har verkligen saknat alla barnen, och jag har precis fått höra att det är ganska många som har anmält sig, så det är roligt :D men tyvärr är jag lite smått sjuk, men jag hoppas det blir bättre till söndag.

Nä, nu går jag och hämtar mitt äpple!!

R.I.P 11 sep 2001

Tänk att det har gått 9 år sedan terroratacken mot World Trade Center.
Så jag tänkte bara hylla de människor som dog den dagen.

R.I.P


Fredag 10 sep

Jaha, idag har man varit ledig frå skolan, nice XD Så idag har jag vart i handen och små-shoppat. En klänning blev det, och en present till grann-tjejen. Klänningen ska jag visa nån gång :P

Alla vet väl redan att jag bor på landet, och som ytterligare ett bevis till det kan jag meddela att en traktor åker runt på åkern utanför oss. Jag tycker faktiskt at det är lite trevligt när traktorn skördar, eller vad det är han gör. Och nu kanske det är sista gången man kan se detta hända hos oss, eftersom det ska byggas massa hus på den åkern. Det är lite tråkigt faktiskt..

Ikväll blir det utgång med tjejerna, det kommer bli roligt, ska nog ha den nya klänningen :)

Ha en trevlig helg!

Dagen outfit

Det blir inte en "dagens" dagens outfit, det blir från i lördags, när jag va på bröllop :D



Klänningen köpte jag på nån afär inne i stan, är av märket Fred Sun
Fast den är röd, inte orange som den ser ut att vara på bilden
Svart bolero från vero moda
Svarta ballerina skor, en svart väska, och en ring som jag ska visa vid
något annat tillfälle.

 


Flingor ;-)

 

Ja, tänk för jag tänker faktiskt blogga om mina flingor!! För jag tycker dom är väldigt söta(inte till smaken, som tur är) och ville visa dom för er. Frukosthjärtan herter dom, och är faktiskt riktigt goda :D Dom förgyllar min morgon :P



Kudden!!

Jag har redan blivit beroende av vetekudden. Nu sitter jag och värmer händerna med den. Nu ska jag berätta hur jag gjorde i alla fall :)

Hur man syr en egen vetekudde

 
1. Jag använde mig av ett gammalt örngott, som jag faktiskt sydde själv i 8:an. Jag broderade nallen själv också, söt va? Hihi


2. Eftersom mitt tyg var rätt så skryngkligt var jag tvungen att stryka det först, så att jag skulle kunna mäta ordentligt.


3. Sen är det bara att klippa det längd man vill ha. Jag hade 52X21 (men tänk på att lägga till någon cm. för sömmar)

 
4. Sen sprätter jag upp ena änden (som den högra bilden)

 
5. Börja nåla (längs kanterna, och vik innåt vid den streckade linjen(så att inte kudden ramlar ut på en gång)) och
stryk över vecken, så de sitter kvar.
 


6. Sen äre bara att sy!! Akta fingrarna :P


7. Sen gör amn (nästan)samma procedur en gång till. Det ska bli till själva kudden, sy ihop alla sidor utom en, så man kan fylla kudden;-) Jag använde måtten: 46X16(lägg till lite för sömmar)


Nu ska vi då altså ha två påsar, en som man fyller och ett örngott till kudden, kan va bra att ha om man skulle spilla något på den.

  
8. Vetet köpte jag på konsum, men man kan ju fylla den med något annat också, te x. ris, korn. Jag hällde först i 3 dl vete.


9.När jag har lagt i 1/3 av vetet i kudden syr jag efter ca. 15 cm. Så att vetet fastnar där. Häller i ytterligare 3 dl, sy. I med de sista 3 dl vete, och syr ihop kudden.


Sen är det klart!! Bara lägga in i micron i 1,5 minut, så är den jättevarm och gosig.



Mys

Hej, kära bloggläsare!

Vet ni vad jag gör nu? Jag myser med min riskudde. Eller egentligen är det väl en vetekudde, med tanke på att den är fylld med vete och inte ris. Men hur som helst, det är en sån där kudde som man lägger i micron, och sen blir den alldeles varm och gosig :DD Idag gorde jag en sån till mig, sydde om ett örngott.

Jag tog lite bilder och tänkte visa hur jag gjorde. Men jag har lite problem med att ladda upp bilder hit på bloggen, ibland funkar det, ibland inte, tror det har med det trådlösa internetet att göra...jag ska i alla fall visa sen, och lite andra bilderna som jag tänkt ladda upp.

Hej så länge!

RSS 2.0