Shopping

tidsinställt
 
Har blivit en hel del shopping den senaste tiden, eller kanske inte den senaste tiden, men jag har helt enkelt inte hunnit lägga upp allt i bloggen, något jag gärna vill göra, så här kommer det.
 
En palett med 8 ögonskuggor, från Smashbox, paletten heter Be discovered
Halsband och armband från Accessorize
Produkter från Lush, Solid perfume Orange blossom, färsk ansiktsmask Cupcake, Body butter Buffy, shampo-kaka Seanik, läpp-scrub Mint julips

flashback

tidsinställt
 
Nu är jag på semester i Italien med min familj och lite bekanta till min familj, sammanlagt är vi 14 vuxna och barn i alla åldrar och tillsammans bor vi i ett hus som vi hyrt i Toscana. Jag kommer vara borta i 2 veckor, och kommer hem igen den 9 juli. Jag har redan visat en bild på huset vi kommer bo i, men här är det igen.
Har även hittat lite bilder från när jag var i Italien sist, i juni 2010.

ITALIA!!!

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommarhelg!
 
Själv har jag jobbat morgonpass både igår och idag, men efter jobbet igår gick jag över till midsommarfirande hos några släcktingar ute på Dalarö och hade det himla trevligt!
 
Efter jobbet idag åkte jag hem och packade, och nu tror jag att jag har fått med mig allt. Så nu tänkte jag göra iordning lite inlägg här på bloggen så att den inte dör helt och hållet. FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL ITALIEN!
 

lördag 16 juni

Hej igen!
Har hänt lite sen sist, jag har bland annat blivit BLOND igen (scrolla ner för bild), och jag trivs som fisken i vattnet!
Som jag skrev förut så har jag även börjat på mitt sommarjobb, tror dock inte att jag skrev vad för jobb det var, det är i alla fall ett vikariejobb på ett äldreboende på Dalarö. Jag har bara vart där 2 dagar, men jag tror jag kommer trivas. Det jobbigaste är nog ändå de dagar när jag har morgonpasset, då börjar jag kl 7, och det innebär att jag måste ta en buss från mig kl 6, och då måste jag gå upp kl 5(!!!). Då är man lite trött... Men annars är det bra.

I torsdag gjorde jag en jättekul grej som jag kan berätta om, jag tränade zumba!! Gymmet som jag jobbade på förut hade arragerat ett zumba-pass utomhus i Vendelsögropen, det kom faktiskt rätt så många männsikor, och jag tyckte det var jättekul!

Imorgon ska jag först träffa Camilla i stan och shopppa lite(visar bilder på vad/om jag handlar nåt senare), och efter det ska jag träffa Julia som jag inte har träffat på EVIGHETER!


Update

Hej på er!
Jag tänkte bara kika in på bloggen lite snabbt och berätta att jag nu har kommit till Stockholm (kom i lördags), och sen dess har jag haft fullt upp. Imorgon är första dagen på jobbet för mig, så jag kanske skriver ett litet inlägg då och berättar hur det va.
Annars kommer det nog lite fler roliga inlägg mot slutet av veckan.

Puss och kram så länge!!


Tisdag 5 juni

Har precis kommit hem efter en fika med tjejerna, då det var sista gången innan sommaren vi kunde träffas tillsammans. Innan det hade vi tenta i statistik, och det gick faktiskt rätt bra. Kunde inte svara på allt men jag tror och hoppas att jag klarade den i alla fall.

Nu har jag bara en skriftlig uppgift kvar, sen får jag sommarlov!! Och på lördag åker jag äntligen hem till Stockholm :D


Bring your A-game



Inte långt kvar!! wihoo!!

RSS 2.0