Onerepublic



Har blivit besatt av denhär låten numera, Onerepublic-all the right moves

Update

Nu har jag fått klagomål för att jag inte har skrivit på ett tag igen. Så då får vi se till att göra nåt åt det! :P
Börjar med lite bilder..


Denhär synen möttes jag av imorse när jag va på promenad. Verandan
till ett av husen i mitt område har kolapsat!


Dagens outfit
Kofta från H&M av Sonia Rykiel


Gårdagens outfit.
Lite gammalt som jag hittat i garderoben.


Outfit från nån gång i förra veckan.


Va i Handen en stund idag efter skolan, och köpte denhär mascaran,
behöver en ny eftersom jag inte är så nöjd med den jag har nu.

Det har vart väldigt stressigt den senaste tiden, det är därför jag inte har bloggat nåt. Men nu börjar det lugna sig, nu är det bara den stora uppgiften i samhälle som tygner mina axlar, och den är tills efter lovet. Idag har jag tagit det ganska lugt, tog mig ut och sprang när jag kom hem, vilket var väldigt skönt faktiskt. Och sen har jag läst lite psykologi också. Men snart är det ju i alla fall lov, och det ska bli skönt. Lovet kommer tillbringas i Sälen, tillsammans med massa andra mäniskor, så det kommer att bli roligt. Det vankas ju bröllop(mellan mina föräldrar) så det är därför det kommer vara mycket människor i mitt sällskap där.

Jag är väldigt trött nu, så jag ska snart gå till sängs.
Jag ska försöka att inte dröja lika länge tills nästa gång jag skriver.

LATER!

måndag 22 mars

Hejsan! Mår ni bra? Det gör jag :) Fick lite sol på mig imorse, så det är nog därför, inte ens en superdupertråkig spanska-lektion kunde dra ned mitt humör :)
Det är inte långt kvar till lovet nu, Amanda sa att det bara va 8 skoldagar kvar!!! :D Och då är det dags för bröllop!! Det kommer bli roligt. Men fram tills dess är det massa saker jag ska göra, det är prov och inlämningar, och uppsatser...
Om ungefär en timma ska jag på utvecklingssamtal, får se om jag fortfarande är på bra humör efter det :P

Byebye!


Torsdag 18 mars

Idag har jag sovmorgon, så jag är fortfarande hemma. Igår va jag och familjen i stan, mamma fyllde år så vi firade henne med att gå på restaurang. Men först såg vi lite på slottssprinten(ett skidlopp för er som inte vet) min pappa hade vart där hela dan som fuktionär, delvis en anledning till varför vi åkte in till stan. Det va i alla fall väldigt trevligt :) Fast det va ganska kallt, och det tog ett tag innan vi kom fram till restaurangen vi skulle äta på.

Nu ska jag snart börja träna på funkykidz, ska ha småttingarna på lördag. Den här gången är det riktiga småttningar, 2-3 årningar(!) Det värsta är att till en dans har vi en Karlsson på taket-låt. Och jag verkligen HATAR Karlsson på taket!! Det är typ det värsta som finns! han är så självgod och dryg att det inte är sant!!

Men någon BRA låt är en låt som verkligen har fastnat på min hjärna, en svensk låt dessutom :P


Ack, Sundbyberg Oskar Linnros

"Torsdag 18 mars" det är ju inte vilken dag som helst, det är ju Amandas födelsedag!! Grattis på 18-årsdagen Amanda!! :D

Nail art

Många har undrat hur jag gör mina naglar, som ibland är prydda med lite olika motiv, det är lite kompliserat att förklara, men nu har jag jgort en bild serie, så ni kanske förstår lite bättre. Det martial man behöver har jag fått härifrån, nagelshoppen.se


Dethär är vad man behöver, remover och topz för att göra rent och justera lite och sånt.


Innan man börjar är det bra att göra rent naglarna, fila och sådär, sen är det bara att
måla på med en fin färg.


Dethär lite "speciella" nagelacket är litetjockare än vanligt, och går bara att använda till dehär.


När man skrapar bort lacket stannar lite kvar i de graverade, se till att ha papper under
(som man kan skrapa ner lacket på)


Dynan är av någon form av plast och är ganska mjuk, så trycke med den över motivet.

Och då har motivet fastnat på dynan.


Sen är det bara att trycka dynan mot nageln, så stannar motivet där.


Måla med genomskinligt lack, för att skydda och se till att det håller lite längre.



Så ser det ut när det är klart! :)

 


Pics

Varsågod! Här är några bilder på mig och Teele som hon ville att jag skulle lägga upp här:







...gör det bästa av långa håltimmar:



Det gör dig gått att inte fråga vad  det är vi gör! :P

 


The big day

Så, nu har jag tid att berätta om världens bästa konsert =) Den ägde alltså rum i Ericsson globe (tycker fortfarande det är töntigt att de har bytt namn på den) förra torsdagen. När jag bokade biljetten i höstas kännde jag ingen annan som fortfarande var "into" th längre, och jag trodde att jag skulle behöva gå själv på konserten, men jag var fast besluten att jag skulle gå, så jag bokade min biljett. Samma dag började jag mejla med en tjej som också skulle på konserten i globen och inte hade någon att gå med, 'perfekt' tänkte jag så vi bestämmde att vi skulle ha sällskap och lite sådär.
Så 5 månader senare så hittade vi varandra på terminalen i stockholm. Vandrade runt i stockholm i skitväder, och tog oss till sist till globen. Vi slog ihjäl lite tid med att vandra runt i  köpcentret, klockan var väl då typ halv 7, och den skulle börja halv 8. När det började närma sig tog vi oss mot entrén och jag letade rätt på min plats. Jag hade sittplats eftersom jag trodde att det skulle vara jättemånga galna fans som skulle köa hur länge som helst. Men när jag kom dit och såg att det inte alls va så många som stod där nere så ångade jag näste lite att jag inte tog en ståplats i alla fall. Men gjort är gjort och jag satt på sektion B10 rad 3 plats 30. Jag var väldigt orolig innan att jag inte skulle se nåt, bara typ en liten, liten figur som sprang runt där framme. Men så var inte fallet, jag såg väldigt bra faktiskt, det var stämmningen som inte riktigt va på topp(anledningen till varför jag hellre ville ha ståplats). Men jag gjorde det bästa av situationen. Det var faktiskt rätt så tomt där jag satt, så jag gick fram och ställde mig vid stängslet, och stod där under hela konserten.
Så där stod jag och hoppade och skrek och sjöng, eller snarare skrek ut orden i texten, och fotate och filmade.

Noice
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
World Behind My Wall
Hey You
Alien (Engelska)
Ready Set Go
Humanoid (Tyska)
Phantomrider
Dogs Unleashed
Love and Death
In your Shadow
Automatic
Screamin'
Dark Side of the Sun
Zoom Into Me
Monsoon
Forever now

De kanske inte betyder så mycket för de flesta som läser min blogg, men det va i alla fall spellistan.

Allt som allt var det en helt otrolig upplevelse, något som jag aldrig, ALDRIG kommer att glömma. Den va speciell på måga sett. Framför allt att man står där framför några som man har sett upp till så länge, jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera i början, jag var jätteskakis, hela jag skakade(!) haha, när jag tittar på några av de första filmerna jag spelade in skakar hela bilden för att min hand skakar hahah!
Nåvä, en sånhär upplevelse är inte något man kan beskriva med ord, men jag har gjort mitt bästa :) Och nu kommer några bilder jag delar med mig av till er :)













(inte jättebra kvalitet på videona, tog med min mobil)




Så, fick man med några klipp också :) Och, ja, det är jag som skriker i den sista videon :P


I ♥ Bill
I ♥ Tom
I ♥ Gustav
I ♥ Georg
I ♥ TOKIO HOTEL!!

Brunett!!

Ja, då va det dags att visa för hela världen min nya frisyr! :P
 

Lite mörkare, lite slingor och lugg!!


Söndag 7 mars

Åhhh!!!! Konserten va så J**** BRAAA!! Vilken adrenalin-kick :) Men jag va så skakis i början, jag ska skriva mer sen och kanske lägga in lite bilder också, men inte nu.
Just nu sitter jag och tittar på parlamentet, så himla roligt X) Sen ska jag se på melodifestivalen, jag missade igår så jag ska kolla på reprisen idag. Jag va nämligen och badade igårkväll. Några bekanta hade bokat Ösmo simhall så vi va där med lite kompisar mellan halv 8 och 10. Det va jättetrevligt, allt som behövs är ju egentligen trevligt sällskap, men det va roligt att göra något sådant här också. Jag va hos frisören igår också, så nu ser jag lite annorlunda ut :P Ska visa bild sen, men jag tänkte shocka lite andra mäniskor först, men jag är nöjd i alla fall :)

Hade en mysig dag idag, måste njuta av den sista dagen av lovet, vi följde vasaloppen på förmiddagen som vanligt :) Min pappa till galning hade gett sig ut i spåren tidigt på morgonen så vi var ju tvungna att hålla koll på hur det gick för honom :)

Men nu har melodifestivalen börjat,
så hej då så länge!


 
Tog bilden på min nya väska för ganska länge sen, men har inte
haft tillfälle att ladda upp den, så här kommer den :)
Från Glitter


Welcome...

..to Humanoid City


Nu är det inte långt kvar, inte långt alls... *tänker* om ganska precis 2 dygn faktiskt :)
Helt otroligt, det gär har jag längtat efter så länge. Längre än jag har haft biljetten, jag tror jag har längtat efter denhär konserten i...3 år! 36 månader! 156 veckor! 1095 dagar!...

...och nu är den snart här.

Det är nog inte så många som fattar hur jag känner inför dethär. Men jag har lovat mig själv att inte gråta under konserten, får ser hur det blir med det :P


RSS 2.0