Äntligen lite bilder

Så, nu har jag dragit mej till stora datorn(den är i alla fall större än min lap top) där jag kan ladda upp bilder. Så här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

När jag var i Långbro parken men Amanda, My och Frida:




Ute på sjön:
  

Igår när jag, Amanda, My och Frida träffades hos Miccan, där hon bjöd oss på JÄTTEGODA vofflor(dom var faktiskt goda!!):


Jag tog med mej en rabarberpaj också.

I alla fall...

Jag stör mej så himla mycket på att jag hela tiden skriver "I alla fall..."! "Nåväl" skriver jag nog också en hel del :P Och det är jättejobbigt! Det finns ju inga andra ord man kan använda heller, det är ju bara de orden, som man upprepar hela tiden, som passar in...Är det någon annan som känner igen sig?

söndag 28 juni

Tänkte att jag skulle berätta vad jag har haft för mej de senaste dagarna, eftersom jag inte haft tid, inte velat lämna solen, för att blogga.
I torsdags träffade jag Amanda, Frida och My, My's hund Stella var också med :), i Långbro parken, som ligger ungefär vid Älvsjö station. Så där var vi och hade picknick och spelade kubb, jag var med i det vinnande laget 1 av 3 gånger :P, och kort, och så solade vi och pratade :)
I fredags åkte jag och familjen till Ekerö, begravning, det var inte en hämskt sorlig historia egentligen, men tråkigt är det väl. Det var en väldigt fin kyrka i alla fall! Sen åt vi lunch i stan, och sen åkte vi och handlade mat. På kvällen blev det middag tillsammans med några grannar, då vi norpade kvällssolen från den enas tomt ;-)
I lördags, igår, var det då min lillebrors födelsedag. 14 år fyllde han!! På kvällen skulle det komma lite släcktingar och bekanta, så jag och mamma (och pappa) stod i köket hela dan och svettedes och försökte få till en middag. Det vart i alla fall en trevlig middag :)
I morse efter frukosten packde jag och resten av familjen väskorna, och drog till Dalarö, och ut med båten. Vad skönt det var med lite blåst! Det var ju helt vindstilla hemma :) Vi åkte i alla fall till Måskarna(tror att det stavas så), och solade och jag badade till och med en gång!! Mot kvällen åkte vi till Karlslunds Marina för att äta middag på restaurangen där. Jättegott som vanligt :) Sen när jag kom hem så satte jag på datorn, för jag tänkte att jag skulle blogga lite, hade även tänkt att ladda upp lite bilder från veckan. Men självklart så funkar ju inte det!! Så irriterad man blir! AHH...men sånt är livet!

God natt!

Dagen outfit

Idag var jag i stan ett tag, köpte en mycket bra bok, och en present till min bror som fyller 14 på lördag :) Sedan åkte vi på födelsedags kalas :) Och då såg jag ut såhär:
                                                  

Hihi

Midsommar på Muskö

Tänkte att jag skulle sammanställa min midsommar helg.

Det är nämligen så här, att några bekanta till min familj har en sommarstuga på Muskö (en ö i närheten av vart jag bor), och där brukar vi fira midsommar tillsammans med en massa andra människor. I år tror jag att vi var 24 barn, vuxna och ungdomar i alla åldrar, den yngsta var 2 månader och den äldsta 40+. Det blir lätt väldigt trångt, så man får sova lite i soffor, i tält och i båtar.

Jag och min familj åkte i alla fall dit på torsdagen, några var redan där, så vi åt middag tillsammans, resten kom på fredagen.

fredagen var det då dags för misdsommar-firandet. Men det började med att hela sällskapet sjöng "Ja må du leva" för Elin i deras sovrum. Elin fyllde nämligen 4 år! Och även fast vi var typ 12 pers som sjöng, så vaknade hon inte! En riktig sömntuta ;-)
När alla hade ätit frukost gick vi barnen (ja, jag räknas fortfarande som barn...) och plockade blommor till midsommarstången. Sen gick vi tillbaks och duschade och bytte om och fixade oss och hälsade på nyanlända gäster, och så åt vi födelsedagstårta :)
Efter det gick alla ner till midsommarängen, där hela området samlas för att fira midsommar tillsammans, för att resa stången och spela på chockladhjul och liknande. Men midsommarstången blev väldigt kort, då den gick sönder när den skulle resas :P
När vi hade vart där ett bra tag gick vi tillbaka för att göra ordning till middagen. Och sen åt vi en massa och det sjöngdes en del och hade riktigt trevligt....Tills det började regna...Vi satt ju ute eftersom det var uppehåll, och sen skulle vi sätta upp en partytält om det började regna. Men regnet kom ju uten förvarning. så vi skulle försöka få upp tälten på altanen och slå upp det över borden medans det regnade. Hahaha! Nä, det gick ju inge vidare, det underlättade ju inte att de flesta vuxna hade druckit annat än hallonsaft ;-) Men när det nästan var uppe så bestämde vi oss i alla fall för att tränga ihop oss i huset :) Det blir rätt så kaosartat när man tränger ihop sig så många människor i ett litet hus för att äta middag :

                                                                  "Hur många potatisar vill du ha?"
                                                                            "Kan jag få såsen?"
                                                   samtidigt som någon råkar ha ut ett glas cola
                                                                     "Jag behöver papper!!"
                                                                  "Elin, sätt dig på din stol!"
                                        "det kom cola på kontaktuttaget! kan jag få mera papper?"
                                                                och så börjar några sjunga
                                         "Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner..."
                                                                      "Jag vill inte HA den!!"
                                                                    "Har alla fått grönsaker?"

Sen blev det då lördag. Och den såg väl ut som alla andra dagen-efter-midsommar, riktigt lång frukost, slöa ett tag framför tv:n, äta rester till lunch och sedan dra ner till fotbollsplan där det som vill spelar fotboll eller liknande. Så tillbaks till huset för mera rester till middag.

söndagen var det äntligen riktigt fint väder. Så då kunde vi gå ner till bryggan. Där var det meningen att vi skulle åka massa vattenskoter och så, men den pajja. Så då låg vi vid stranden och solade i stället :) Vi städade en massa också, eftersom det var  meningen att vi skulle åka hem då. Men det var ju så fint väder, så därför bestämmde jag, Sofia, Viktoria, min bror Henrik och Christoffer att si skulle stanna kvar, själva, en dag. Så det var bara att packa upp täcken och grejer igen. Sen tittade vi på tv, åt middag och tog det lugnt.

Så vart det då måndag och det var dagen vi skulle åka hem. Men först skulle vi göra lite andra saker. Efter frukosten gick vi till Sune's, den enda affären i området. Så vi tog en 20 minuters promenad dit och handlade lunch och glass :) Tillbaks till huset för att göra ordning lunchen, och sen gick vi ner till bryggan igen och åt. när vi hade vart där och några hade badat gick vi tillbaks och tittade på en film, Nanny McPhee, hihi. Sen började vi städa och mina föräldrar kom dit med middag, som vi åt tillsammans.



Den väldigt korta midsommarstången.. hehe

Här snackar vi landet, till alla er som tycker jag bor på landet.

Här spelas det fotboll, själv håller jag mig i bakgrunden.

Som sagt, landet. När vi gick till affären.

Christoffer (?) och Vavva (Viktoria)

Den lilla mataffären.

Haha! så himla kul!! "belöning erhålls"? Haha, middag, kanske?

OMG!

Äntligen!!!!!!
The pain of love Tokio Hotel New Single PAIN OF LOVE
 
The dark side of the sun Tokio Hotel New song DARK SIDE OF THE SUN unblocked

Dagens köp

Åh, äntligen lite sommarkänsla! :) Jag har blivit otroligt trött på regn. Idag var jag iHanden för att köpa lite kläder, och jag kom hem med det här:

Båda är från Gina Tricot.

Klipp!

Lite kort: Det är jätteskönt med sommarlov! Jag ska snart åka iväg och klippa mej, mitt hår ser förjävligt ut, verkligen på tiden :) Efter det ska jag träffa Millis!! Det var ganska länge sen vi träffades. Hon slutar skolan idag(moahaha, jag slutar före dig! ;-)), så vi ska träffas och fika :) Hej så länge!

Sommarlov

Jaaaaa!!!!!!!! Idag får jag äntligen sommarlov! Jag är så lycklig! :) Nu ska vi bara ha en liten avslutning här i skolan, sen är jag fri!! Och sen börjar jag i 2:an, helt otroligt!! Allt har gått så snabbt. kommer ni ihåg när vi sa "nu är det bara 24 skoldagar kvar" eller ännu bättre "Nu har vi gått i gymnasiet i 3 veckor!"? Ja, det dröjer väl inte långt innan vi går i pension! Haha, får värsta bilden när vi är fulla med rynkor och går runt med rullatorer!! XDD

Fashion against ADIS

En till tröja designad av Katy Perry:


Söndag 7 juni

Jag trodde jag skulle jobba idag, men icke. Jag hade gått upp itid (kl 9) ätit och så, sen cyklade (!) jag iväg. Och när jag näsan var framme, så mötte jag min arbetsgivare, och hon sa att jag inte behövdes idag...Jag hade fått ett mail från henne tidigare i veckan, men jag läste väl för snabbt och missförstod det hela, så kan det gå :P Så jag cyklade hem och köpte svenska jordgubbar på vägen X)

Så då var jag hemma hela dan istället, men det gjorde inte så mycket eftersom jag hade en mycket, mycket bra bok att läsa, Twilight. Men det är en jättetråkig sak...den är snart slut!!! Det är bara ett par kapitel kvar :( Som tur är så är jag ledig imorgon, så jag kan åka till Farsta och köpa New Moon :)

Dagens outfit

Okej, lite förvirrande kanske, men det kommer en dagens outfit från igår nu.

Så såg jag ut på kvällen i
alla fall, när jag var på balett.

Fredag 5 juni

JAG VILL OCKSÅ TA STUDNETEN!!!!!!!!!!!!! orättvist....okej det är allt annat än orättvist, men i alla fall! Jag tänkte då titta på när 3:orna springer ut (jag är fortfarande kvar i skolan), men det är nog inte så många som jag känner som ska göra det, lite tråkigt. Så nu sitter jag här och gör lite skitsaker på datorn :)

Jag kan berätta om igår! Jag var ju på balett med mina kusiner Elin och Ida, och våran farmor, vi hade fått biljetter av farmor för att se på Svansjön. Det var en massa strul när vi skulle komma dit, bussar som var försenade p.g.a studentflak (jävla studenter...) och sen skulle vi träffas vid kungsträdgården och gå tillsammans till Operan, men det skedde ett litet missförstånd. Men till sist var alla på plats i alla fall, och vi åt räksmörgås i ett litet café där, och lyssnade på en kille som pratade om Svansjön. När klockan var 7 så började vi gå mot vart vi skulle sitta, och vi hängde av oss våra jackor, och hittade våra platser.
Jag trodde det skulle vara jättesvårt att hänga med i handlingen, men det var det inte, de gjorde stora gester och så så det var inte alls särskilt svårt att förstå vad de ville säga, det hjälpte väl ganska mycket att ha läst innan vad del olika akterna handlade om.
Men danserna var jättefina, och dansarna var duktiga, haha narren var roligast! Och så var det jättefin musik! Alltihop var jätteroligt, skulle definitivt vilja gå på något liknande igen. Men jag har ju som sagt varit lite sjuk under veckan så jag var enormt trött redan efter andra akten (det var fyra).


Onsdag 3 juni

Idag hade jag bara en lektion, spanska, och efter det åkte jag tillsammans med Julia till stan. Jag skulle köpa avslutningsklänning, och hon skulle köpa studentpresent. Och javisst var det massa studenter, jag var inte alls avundsjuk! Inte det minsta! Hur som helst så gick det  inge vidare för mig, jag kom hem med ett par vita jeans, som jag ska ha på mig imorgon när jag ska gå och se på balett :), och en bok. Sen tänkte jag köpa ett par ballerinaskor också, men några såna fanns inte...

Där var jeansen...Och boken jag köpte var (så klart):

Twilight!!! Vad annars? Haha, jag lyssnade på den förut, och alla andra i
serien, men jag ville lixom läsa den också :) Den är ju så bra!

Mascara

Okej härom dan köpte ju jag en ny mascara, men ett ska ni veta: Den sög!
Jag fick såna där mascara-smulor i ögonen hela tiden!

(Ja, jag gjorde den i paint och nej, jag
orkar inte bry mig om att den ser helt
puckad ut, jag är för trött)

Men så köpte jag i alla fall en super-duper-bra mascara, som jag har haft förut, Rimmel Lash Maxxx, den är jättebra, det kan ta ett tag att lära sig tekniken, men annars är den bäst OCH den kostar bara 90kr, billigt va?

Tisdag 2 juni

Blir bara ett kort inlägg nu. Jättetråkigt väder idag, blött och kallt och regn. Och trots detta så åkte vi till Ågesta för att spela golf, utomhus(!). Haha, ja, golf, en sak till man kan kryssa från sin Saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista :P Fadt midre trevligt var det ju med vädret, det var då meningen att hela klassen skulle vara med, eftersom en i klassen skulle hålla egen lektion, men så var det då inte. Här är lite bilder:


God morgon!!

Gud vad jag har blivit dålig på att blogga! Ska bättra mig. Igår var det i alla fall jättefint väder, verkligen sommar. Och jag var ledig typ hela dagen. Jag hade matte på morgonen då fick reda på våra betyg, jag kommer få VG. Så när vi hade varit där i typ en kvart fick vi gå. Och då hade inte jag några lektionen fram till kl 1. Och det var inte en människa i skolan, så jag åkte hem. Jag tänkte att jag skulle åka tillbaka til skolan och ha idrott, men min mamma sa att jag inte behövde göra det, jag var ju ändå lite sjuk. Så då var jag hemma och satt ute (i skuggan) hela dagen, fram tills att jag och Henrik cyklade till Jordbro och hade gitarrlektion.
Idag är det väl mindre roligt väder, får väl stanna innomhus istället.
Ha en bra dag!<3



Var även ute i skogen och plockade lite blommor till Anna.

RSS 2.0