lite shopping







Som rubriken lyder var jag lite shopping-sugen tidigare i veckan, så jag köpte en mycket söt klänning från H&M och ett par shorts, också H&M.
Köpte även ett jättefint läppstift från IsaDora i färger Crystal Rosemauve.

Någon annan som har blogg på blogg.se som har upptäckt Remby? Verkar supersmidigt, men jag lyckades inte få in collaget i bloggen, hjälp nån? Fast det kanske löser sig självt, det är ju ett ganska nytt verktyg.


Måndag 28 maj


Go natt..

..och sov gott!!
Själv lär jag inte sova på ett tag.
Är party på gården nedanför och den senaste halvtimmen har Noosa-låten stått på repeat på högsta volym. Jag tror nog inte att de kommer sluta på ett bra tag.


I råslätt händer det grejer No 2

Det får snart bli en egen kategori för när ambulans/polis/brandkår rycker ut i Råslättsområdet. För ett tag sen var det en bilbrand på parkeringen, och idag var det en krock på bilvägen där 3-4 lastbilar var inblandade.


Bra dag

...not!!


I was here...

I did, I've done everyting that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here..



outfit

Här kommer en outfit från förra veckan.
Fast egentligen ville jag bara visa halsbandet från Rock by Sweden som jag fick i födelsedag av mina kusiner.




Svarta jeans
vitt linne (egentligen ett pyjamas-linne hihi)
kofta/topp/stickad grej med stora maskor från outleten vid a6
här i Jkpg
och förstås halsbandet från Rock by Sweden


Lördag 12 maj

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter ett otroligt tufft bodypump-pass, det värker i mina muskler bara jag trycker på tangenterna på datorn!! Aja, det känns fett skönt i alla fall.

I övrigt händer inte så mycket, jag har precis ätit lunch, och funderar på om jag ska ta det lugnt framför en film snart. Här i Jönköping är det nämligen perfekt film-väder, grått och regnigt. Så får det nog bli.

ha en trevlig lördag!



titta vilket gott film-snacks jag har!


Onsdag

Onsdag va en bra dag, en fantastiskt rolig dag, fler dagar som i onsdags, tack.

Dagen började med föreläsning, något som kanske inte var få värst fantastiskt, men efter det var det dags för en "första gången jag.."-upplevelse. Och den här gången var det; "första gången jag handlade på systembolaget" Haha! Det var en mycket spännande upplevelse. Passade på att bocka för "första gången jag langade" också.

Men det var inte bara det som gjorde onsdagen till en så bra dag, när de andra va på sittning(som jag tyvärr inte fick tag på biljett till) var jag hemma och gjorde mig iordning. Senare på kvällen mötte jag upp dem hemma hos en klasskompis, och lite senare tog vi oss till Akademin. Jag hade så grymt roligt och alla va så taggade, det vart en mycket lyckad utekväll!

beslutsångest

Dessa två tröjor hittade jag på Gina Tricots hemsida igår, och kände genast ett starkt "vill ha"-behov. Efter skolan idag gick jag förstås till Gina i centrum, och letade igenom hela butiken efter tröjan, men den fanns inte... Men jag ger inte upp, vill verkligen ha den. Har dock lite problem med om jag ska ha den vita eller blåa? Tror det lutar åt den vita, men vi får se.

Söndag 6 maj

Såhär pigg kan man vara innan dagens träningspass.


Idag är det ingen vanlig dag


RSS 2.0