Update

Sådär, jag tänkta uppdattera er lite av vad jag har haft för mig den senaste tiden. Vi har varit ute på sjön ett par dagar, det var riktigt härlig. Att vara ute med båten är bland det bästa som finns, Stockholms skärgård är så vacker, och livet på sjön är helt enkelt fantastiskt!
Och förra veckan åkte jag och familjen till sälen, till stugan som vi har där. Det var inte jättebra väder, tyvärr. Men vi lyckades få in lite vandring i fjällen, och paddling i ån nere i byn. Och en dag när det regnade jättemycket var vi inne i äventyrsbadet i Experium, det va jätteroligt, och särsilt nu under sommaren när det inte riktigt så mycket människor, jag kommer ihåg en gång i påskas när några köade i 20 minuter bara för att få komma in i badet! Crazy

När vi kom tillbaka till Stockholm var det släktmiddag med massa människor, det var trevligt, men det hade vart ännu bättre om det inte ösregnade hela dan eftersom vi hade planerat att ha femkamp och så, men det gick ju inte. Så vi fick stanna inne i party-tält hela kvällen, men det var mysigt det med :)

Idag var jag på Rudan och träffade Camilla som jobbar på ett café där. Och vet ni vad?! NU SKA JAG OCKSÅ FÅ JOBBA DÄR! Kul va? Dom va en person för lite på det ställetså ny ska jag få hoppa in :D Så där kommer jag att vara från och med imorgon och en tid framåt.

Just nu sitter jag och tittar på So you think you can dance, och har en lite korv som ligger på golvet vid mig, hähä! Nä det är bara lilla Hugo :P Jag kom på att jag har nog inte skrivit om Hugo här i bloggen, Hugo är en liten svart/brun/grå hund som jag är hundvakt åt. Jättesöt är han!! :)

Lite tråkigt inlägg uten några bilder, men jag får lägga up bilder någon annan gång, ni frå klara er så länge :P


(fre)dagens outfit

I fredags kväll va jag och Millis ute på stan, vi va på tresexti. Då hade jag i alla fall på mig en snygg topp som jag köpte i Italien, dessvärre dansade jag sönder den :P Haha Den ser ut som en korsett, och det är då plastpinnar i som gör att den håller formen, två av dessa gick av på mitten!! Ajaj.
Nåväl, såhär såg jag ut:


Topp Zara (Italien)
Shorts Rut m.fl. (från förra året)



Vi blev även fångade på bild :D


RICOH CX2

Hej, ja, jag lever hehe! det har inte blivit så mycket uppdateringar, men vem vill sitta inne framför datorn när det är så fint väder ute(bortsett från idag). Jag tänkte bara visa min nya kamera. den som jag har använt fram till nu har blivit lite knäpp, bilderna blir jättekonstiga ibland :P Men nu har jag en som funkar jättebra.

     

Så ser den ur, och nu kommer att få exempel på vad fina bilder det blir också :D

RSS 2.0