veckan som varit

Eftersom jag har varit så enormt seg på att blogg under veckan så får ni läsa om hela min vecka i ett och samma inlägg.

I måndags var det bio med Amanda, Josefina och Teele, vi firade Teele som fyllde år. Så då åkte vi till Heron City och såg trubbel i paradiset. Filmen var bra, inte så där outstanding, men ändå bra, och massa fina scener från den där fina ön de bodde på. Jag tog lite bilder...men inte med min kamera, fast det blev en bild på mej och en på Teele när vi stod och väntade på bussen.

  


På tisdag, onsdag, torsdag hände väl inte nåt speciellt. Förutom att våran mattelärare ritade en lite rolig bild på tavlan när han skulle förklara en grej.


Ja vet, mina Paint-kunskaper är något utöver det vanliga XD

Jag drack också, för mig, säsongens första kopp glögg :) jag tycker jättemycket om glögg, så himla gott!!

                                 


På fredagen efter skolan åkte jag till Farsta, och gick runt lite i affärer, sen mötte jag upp mamma, och vi gick tsm till Panduro, som är en affär med pyssel-grejer :P hittade massa fint! Efter det åkte vi till Söder, och åt middag där, och sen kära läsare, såg vi på New moon! Äntligen! X) Oh, va den va bra! Hihi :) Men den va faktiskt jättebra!
Efter det åkte vi hem och kollade på slutet av idol. Tyckte faktiskt att det var på tiden att Mariette åkte ur!



Och igår då, lördag. Jag var ute med "hunden" på morgnen, som vanligt, sen började vi ta fram julpynt och sådant. Sen gick jag och lämnade en Herman-del till Julia. Och när jag kom hem bakade jag ut våran egen. Vid 4 hade jag och mamma packat ihop alla våra pyssel-saker, och bakverk och gav oss iväg, hem till några kompisar för att göra julkort tillsammans :) Värsta tomte-verkstan, som vanligt. Vi började typ vid 5-6, och kom därifrån 1, tror jag :) men kul var det.

 


 
Ett smakprov på vad som kan dimpa ner i brevlådan :P


Lilla Enzo var helt utslagen mot kvällen, såg ut som en liten matta :P

 
Sofia och viktoria var också en del av de hårt slitande julkortstillverkarna :)



Sådär, nu är det söndag. Är det bara jag som tycker att söndagar är bra. Visst, det är lite tråktigt att man har en hel ny vecka skolvecka framför sig, men ändå. Söndagar är avslappnade, och lugna :) hur som helst, ska försöka fortsätta skriva på min samhällsuppgift, som handlar om konflikter.

    

Avslutar med en bild på hur mitt fönster ser ut nu, btw det är typ det ända jul-iga i mitt rum :P

...

VARNING!
Det här är ett inlägg skrivet med den ända anledningen att jag inte har skrivit på jättelänge, och börjar smått få dåligt samvete. Men ni vet hur det är, och jag ska försöka att inte klaga på det mer, men det börjar på "p" och slutar på "ugg".
Så nu blir det ett snabbinlägg helt enkelt, för idag SKA jag bli klar med historian!

Och där var snabbinlägget slut, varsågoda! (?)

hur som helst, så äre.

jaja, hej då på er!





ja vet, det blir såhär när man är stressad och övertrött.

Huh?

Måste bara visa den här bilden, det är en tatuering som som gör så att ägaren ser ut som Spiderman.

                    
från: photobucket

Nå? Skulle ni vilja ha en sån tatuering? Inte jag i alla fall!

Är det fredagen efter fredagen 13:e som betyder otur?

Ahh! Va jag är sur!! Som jag har nämnt förut så har min gitarr gått sönder, och för ett tag sedan så åkte min pappa med den till ett ställe som skulle laga den. Men då visade det sig att det stället har slagit ner. Så jag letade upp ett annat ställe som jag skulle åka till idag. Det betydde att jag då utöver min väska och påse med idrottskläder skulle släpa med mig gitarren. Efter skolan då tog jag tunnelbanan till hötorget, när jag senkom fram till affären och visar gitarren och så vidare så säger han att han inte kan ta emot det!!! Va e det för nåt lixom?! han sa något om att det är för nära jul...Blir ju GALEN! Och sen säger han att jag kan behöva åka till BROMMA!! Så då fick jag trängas fram i stan, eftersom jag skulle hitta en present till Teele, med gitarr och allt! Buhu, stackars mig...

Så, nu har jag skrivit av mig det, då kanske jag kan lägga det bakom mig och försöka att inte låta det förstöra min helg :)

Dagens outfit



 

Vit skjorta från H&M

Väst från Only (den är brun, fast den ser svart ut)

Favvokoftan från Monki

Jeanseb från BikBok

Och ett halsband från Miss Dee

Och jag lovar, jag hade inte dom där raggsockorna på mig :P


update





Ber om ursäkt för sån usel uppdatering här på bloggen, men det har vart så himla stressigt den senaste tiden, så  jag har helt enkelt inte haft tid. Kanske kommer jag ha mer tid under veckan, då kanske jag kan hinna blogga lite, om det händer någon som är värt att nämna.                                                                                                   


Gatustridsmedel



(bild tagen från en av mina "hund"promenader :P)

Jag borde ha pluggat jättemycket idag...det har jag inte gjort...AH! det här kommer ALDRIG funka!


Tråk!!

Nu sitter jag i skolan i min ensamhet. De flesta elever har gått hem för helgen, bara ett par stycknasom är kvar och jobbar in i det sista. Jag ser ut genom fönstrena och märker att det börjar bli mörkt. Jag måste komma ihåg att ta en reflex nästa gång.
Nu är det snart utvecklingssamtal för min del, jag kanske får en tidigare tid än vad jag skulle från början, på grunda av att en elev inte verkar vara i skolan. Tänk om jag skulle hinna hem innan det blev bäckmörkt!
Min essä är på god väg att bli färdigskriven, har skrivit lite under dagen, och ska fortsätta sen när jag kommer hem. Jag har fram tills 23.59 på mig, sen måste essän vara inskickad.
Jag blev tvungen att spara detta inlägg, eftersom Julia blev klar med sitt utvecklingssamtal, och jag skulle gå in och ha mitt. Det var bra att jag han göra det nu, annars skulle jag fått vänta tills 16.00.


Ja, så insatt är jag i mitt essä-skrivande. Det var kanske inte världens bästa, haha det finns typ inte någon sämre, men nu ska vi inte va sånna :P, dethär var i alla fall ett förök till ett essä-inlägg.
Nu ska jag dra hem!!

Hundpromenad

Som jag kanske inte har nämnt men jag vill jättejättejättemycket ha en hund!! Men enligt mina föräldrar (hej mamma!) så skulle det inte funka med en hund hemma hos oss. Så nu försöker jag motbevisa dem :) Så jag ska gå promenader ett par gånger om dagen, försöker få med brorsan också, men han är inte så motiverad. Så i morse ställde jag kl 5.45(!) d.v.s. en halvtimma innan jag i vanliga fall går upp. Och så släpade jag mej upp och drog ut i mörkret, och snöstormen. Det var i alla fall kallt, blåsigt och snöblandat regn :( Men om det ökar minska chans att jag får en hund så är det definitivt värt det X)

Dagens outfit

 

Gråa jeans,
T-shirt med "slips" köpt i USA
Väst från H&M
Svart munk-jacka
Och mina nya skor! Svarta kängor från Esprit.


Nu sitter jag här och kämpar med min j**** essä. Kommer ingenstans, har fastnat totalt!!

Får väl gå och lägga mej snart, gör ingen nytta i vaket tillstånd längre.


Dagens outfit

 
Hr vart väldigt oispirerad när det kommer till outfit-delen  :(
Idag blev det en gammal stickad tröj
Dom nya jeansen från BikBok
Och armband, också BikBok

Söndag 1 nov

Åå! Tänka att man ska behöva skriva november numera! Helt otroligt vad tiden går fort! Snart måste man väl börja köpa julklappar...
Igår såg vi på Coraline, filmen, den va inte riktigt som jag hade väntat, den va bra och konstig ;-) men lite seg, det tog ganska lång tid innan det blev lite spännande, och den delen var över väldigt snabbt! Men den va bra gjord och så :)
Idag bär det av till Amanda, vi ska kolla på dans-videon, spännande :) Jag ska snart åka, måste bara tipsa om den här låten som jag har haft på hjärnan et tag, jättebra!

La Roux-Bulletproof




Halloween

Jag hann inte blogga igår, hade fullt upp här hemma med att duka, göra spöken, och laga mat, och klä ut mej. Det va ju Halloween! :) Hade ju som sagt gäster, men ni vet vad man säger en bild säger mer än tusen ord, så ni får se på lite bilder istället.














RSS 2.0