Hejsan!

Jag ska snart börja gå till bussen, men jag tänkte blogga lite först. Asså jag har ju tröttnat riktigt ordentligt på snö nu, men ändå så ska jag åka till Sälen på lovet :S, åka till Sälen för att åka snowboard i och för sig, men ja...Vi får väl se hur det går, blir det allt för jobbigt får jag väl rymma därifrån, typ ta första flyget till Thailand eller nåt. Den tanken har jag intenting emot :)





Jag tycker att dessa mjölkpaket är fööör coola,
Arla borde satsa på dessa svarta på heltid!

Go' natt

Jag är så väldigt lättad, jag fick över 75% på båda dataproven(måste alltså ha det för att få datakörkortet)! Så det var väldigt skönt! Nu är det (bara) energiinlämningen, och romananalysen kvar. Har dock inte ens börjat på den sistnämda. Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna (och det påminner mig om att jag ska borra om några veckor!!! :( ) och gå och sova, jag är JÄTTEtrött, men en bra sak är att jag har sovmorgon imorgon, det ska bli sååå skönt!

God natt!!

Måndag (...) 30 mar

Snacka om att det var jobbigt att gå upp i morse, sommartid å allt. Nåväl, man får väl nöja sig med att det är just sommartid, och det är inte lika mycket snö nu längre :)
Kan någon gissa vad jag ska göra idag?




JA, grattis! Jag ska PLUGGA!!!!

Önska mig lycka till på dataprovet, eller dataproven, har ju nämligen två(!)

söndag 29 mar

Okej, det har blivit lite glest med inläggen den senaste tiden, jag jag har så hämskt mycke saker att plugga till.  Men snart blir det bättre, hoppas jag...

Lördag 28 mar

Då sätter ju Earth Hour igång om en dryg halvtimma, själv kommer jag göra så gått jag kan, men måste tyvärr ha på datorn, för att plugga till dataprovet på måndag.




Ja, det är ju plugg som har gällt för mig under dagen, kommer då att forstätta nu, och imorn, men i alla fall.

Mina lampor är snart släckta,

 släck lamporna ni också!

Så sant

Okej, det vart väl inte så mycket bloggande igår, jag va så himla trött.
 I alla fall jag hittade den här texten på http://www.tjuvlyssnat.se/ 

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Så sant, eller hur?

Torsdag 26 mar

Tiden går så himla snabbt numera, man hinner knappt med, jag menar, det är ju redan fredag imorn! och efter nästa vecka är det ju påsklov, och efter påsklover äre ju typ 40 skoldagar kvar tills sommarlovet! Länktar! :)

Jaja, tänkte bara säga go' natt, så, ja


Go' natt med er!!

Dikt

Ja, jag satt här på mitt rum och försökte komma på saker så jag skulle slippa plugga. Och då hittade jag gamla papper och böcker från 9:an. Där hittade jag bland annat ett så kallat "dikthäfte", en utav dikterna som jag hade skrivit i det häftet var "En dag med Karin"  uppgiften med den här dikten var att alla ord skulle börja med bokstaven K. Så här blev resultatet:


En dag med Karin
Kungens kock, Karin, kammade Knuts ko.
Kon käkade keso. Keson kvävde kon.
Karins katt Kellogg's körde karet konstigt.
Kanske kommer kon konvertera.
Knut kollade kons kalla kärl.



God morron!

Vet ni vad det är för dag idag? Idag har vi hela vår framtid framför oss!  XD

Onsdag 25 mar

Jaha, då har ytterligare en dag gått...Jag har fått två nya tandläkartider, har fått godkänt på ett spanska prov som jag verkligen inte trodde att jag skulle bli godkänd på, och, viktiganst av allt jag har ätit vofflor!!! Det är ju bara voffeldagen en dag om året (inte för att det har stoppat mig från att äta vofflor vi andra tillfällen också, menmen)




Tandtrollen har vart på besök...

Jag var hos tandläkaren idag, på en vanlig koll. Det började med att jag fic vänta i typ 20 min innan någon kom. Sen fick jag ha den där hämska saken i munnen, den som gör så himla ont(!). Sen berättade dom att jag hade ett hål!! Jag har aldrig behövt laga någon tand förrut.



Så kan det gå...

Okej, jag ska vara ärlig, jag pluggade intenting förut. Men ni vet hur det blir; man säger att man ska plugga, men i stället tar man en dursch, äter middag, tittar på tv, sen måste man så klart torka håret också. Det var i allafall vad som hände för mig. Men nu ska jag träna lite till dataprovet.

tisdag 24 mar

Nu är jag hemma igen! Ämm, mitt tal...ja, det sög. Men jag överlever. Nu äre bara romananalys, energi-uppgift, och dataprov kvar, för nu i alla fall. Åh, juste, nästa vecka ska vi ha nationellt prov i engelska, är så himla nervör inför det, hoppas att det kommer att gå bra.
 På ped-led:en (pedagogiskt ledarskap) idag så hade Pippi dans, vi har ju börjat med egna lektioner, men det va dans då, det va jätteroligt, tyckte jag, även fast ragga kanske inte riktigt är min stil. Nåväl, nu ska jag plugga tänkte jag.


                                          Glöm inte voffeldagen imorn!!!

                                                 

                                                      Mumsmums!

Morron!

Det är så sjukt kallt ute, höll på att frysa öronen av mig :S Nåväl, snart ska jag hålla mitt taaaaal! Och ja, jag är lite nervös, ganska mycket med nervös faktiskt.

Förresten, har ni sett mitt übercoola halsband?

Måndag 23 mar

Ja, jag klagar mycket på snön, jag vet, men visst är den för hämsk? Jag vill verkligen, verkligen inte ha snööö. Man alla vet väl att "du ska inte tro det blir sommar...blablabla...jag har just tagit bort snön"X). Sen efter giterren sprang jag som en galning för att hinna med tåget, och jag kom precis geom dörrarna, innan dom skulle stängas. Sen satt jag och flåsade resten av vägen...dålig kondis eller vad? Sen träffade jag jag Miliiiis! hihi, bara en kort, kort stund innan jag skulle gå på bussen, men ändå! Aldeles för lång tid sen senast vi träffades. En trevlig sak som låg och väntade på mig i brevlådan när jag kom hem var Sex and the city-filmen, woho! Hähä, ja men det va kul! Äh, see ya!



skola...

Japp, har haft min sista lektion för idag, vi hade idrott, och skulle spela Vollyeboll, så nu har jag väldigt ont i mina armar :( mnmen, det får man väl ta. Jag sitter i allafall kvar här i skolan, ska ju på gitarrlektion sedan, och jag orkar inte åka hem, för att sedan åka vidare till Jordbro en kvart senare. Så då tänkte jag att jag kunde plugga lite datakunskap.


Innan jag börjar måste jag bara säga en sak:

Fan ta denna jävla SNÖÖÖÖÖÖ!!!

Kallt

Det är riktigt kallt ute nu asså, det ligger tillochmed ett (dock tunnt) snötäcke på gator och torg, i allafall här i vh. Och det är ju inte så där värst roligt, jag såg verkligen fram emot våren...Näe! Jag vill ha sol och värme, inte nån j**** SNÖÖÖ




Som tur är ka te få en på lite
bättre och varmare humör.

Jaaa

Nu tror jag att det kanske funkar!

Jag va i alla fall på bio igår, det var ju en sån där 3D-film. Den va väl okej, väldigt förutspående(om det nu finns ett ord som heter så). Det roligaste va väl att kolla runt på alla andra besökarna, det satt en liten kille brevid mig, han sträckte ut händerna vid flera tillfällen, för att ta på en fågel eller vad det nu kan ha vart. Nu borde jag väl egentligen plugga, men vi får väl se hur det blir med den biten...



Cool man kan va i 3D-glasögon


Bio

Nu skiter jag i att jag inte fattar något, får ta itu med det sen. Nu ska jag iväg å se på bio med la familia, vi ska se Resan till jordens medelpunkt.

Later!

Jag kan inte

Ingenting funkar! :( Jag kan inte ladda upp bilder, inte skriva något i nån beskrivningsruta, inte ladda upp en profilbild, inte heller ändra något i hur bloggen ska se ut...Om någon kan och är villig att hjälpa mig snälla berätta det för mig!!!

hejhej

då fördöker vi igen att skriva ett inlägg! Nu försöker jag altså bara förstå mig på hur det här funkar...

hejhej

JAAA! Nu har jag en blogg! Va kul!
Men jag fattar typ ingenting!
Hjälp, någon!?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0