Söndag 31 maj

Just nu sitter jag inne och ska skriva på tratten (uppsattsen) men helst vill jag bara sitta ute och sola...Det är så varmt och fint väder, då borde man inte behöva plugga! Och sen är jag jag typ sjuk, har vart vaken typ hela natten för jag inte har kunnat andas, och et är lika dant nu, stackars mig! :P
Jaja, idag är det i alla fall Mors dag, så grattis till alla mammor, ni har överlevt ett år till! Ikväll ska jag äta middag hos farmor med släckten. Men innan måste jag skriva klart uppsattsen...
Nåväl ha en bra dag!

Linnet från Fashion against AIDS

Torsdag 28 maj

Vet ni vad? På fredagar har jag vanligtvis tre lektionen, men nu när det snart är lov blir det lite anorlunda. Så imorgon har jag inte en enda lektion!!!! Haha, så kan det gå, men det gör inte mej det minsta! XD
Så imorgon blir det nog en ganska lugn dag, till början i alla fall. På kvällen får vi nämligen besök av någre som vi (familjen) känner, dom kommer ända från Nya Zeland.

Nää, nu är det snart läggdags :P
God natt! <3


Ps. har ni sett att ni kan följa min blogg med bloglovin'.
Ikonen här till vänster.

Yes!

AHH! Nu är den min! T-shirten Tokio Hotel designade åt H&M's kampanj Fashion agains AIDS. Vi trodde det skulle vara fullt med folk som stod utanför och köade, men icke! Helt folktomt vare i affären när jag, Miccan och Amanda kom dit, och lite personal också. Jag och Miccan fick i alla fall våra tröjor, och jag köpte även ett annat linne, också från Fashion agains AIDS. Men det var en tröja, som Katy Parry designade, som inte fanns där som jag ville ha. Som tur är har man ju en sån gullig mamma som kunde beställe den från internet :)


                                    
                                    TH's Blev lite suddigt, men längst ner står det i alla fall Rock Hard Fuck Safe

                                     
                                      Och den andra, av N.E.R.D, har inte riktigt koll på vilka de är.

Som ni kanske (förhppningsvis) ser har jag gjort om lite på bloggen, ny färg, och så fick jag äntligen bort dom där kanterna runt bilderna ;-) Vad tycks?

Onsdag 27 maj

Oops...Har inte blivit nå inlägg på ett tag nu, förlåt! Det som har tagit upp min tid är plugg. Hade ett prov idag, en teater (:P), fast den var inte så seriös, som tur var :) Provet var i alla fall i naturkunskap, och det gick nog ganska bra, tror jag, jag trodde nämligen att det skulle vara jättesvårt. Sen skrev jag ju att jag skulle lämna in en uppsats idag, men den blev framflyttad tills på söndag, känns bra faktiskt, skulle antagligen inte hinna annars.
Idag blev dock en pluggfri dag, då tittade jag på Twilight, för typ femtielfte gången :) Och för ett tag sen hittade jag några bilder från inspelningen av New Moon. Snacka om att jag blev glad då!!! Här finns några. Hot!!!
Åhh! Vad jag längtar till New Moon!
                                       

Lördag 23 maj


Igår såg vi också på Änglar och Demoner, eller rättere sagt jag och mamma såg på den. Vi i min familj har så olika åsikter så ingen ville se samma film som den andra, jag ville då se Änglar och Demoner (självklart får jag som jag vill :P), Henrik ville se natt på museet, mamma Män som hatar kvinnor, och pappa Star trek..hehe.
Änglar och Demoner var i alla fall JÄTTEbra! Till dig som ännu inte har sett det:
SE DEN!!

Nu sitter jag i alla fall och kämpar med Tratten (en uppsats i svensa som vi ska lämna in på onsdag). Det går inge vidare ska jag säga.

Glöm inte Phantom of the Opera ikväll på 2:an klockan 9, ska försöka titta så mycket som möjligt, har som sagt en upsats att skriva :(


Shopping!!

Igår var jag och familjen inne i stan och vandrade runt...i regnet..inte jättemysigt den där sista delen, men annars var det bra :) Blev lite shopping också:

En jacka och T-shirt, båda från H&M.

Köpte mascara också, då jag använt min nuvarande bra
mycket längre än jag borde :P Äre nån som vet om den
e nå bra?

Och en notbok, äntligen! Ska börja spela klassisk, kul va?

Torsdag 21 maj

Lite bilder bara, från igår, men i alla fall.

Jupp, här bor jag, mitt ute i ingenstans, 2 km (läs meter)
till närmaste granne :P

Haha, my bro XD

han svävar X)


Dagens outfit

Jaha, här kommer en till sån här då:

Tajts, tunika från Ellos, väska från Cubus, och convers.

Typ världens coolaste örhängen! Fick jag från Miccan!
Puss och hej!

MUMS!

Åhh! Finns det något godare eller sommrigare än jordgubbar med glass? Nopp, ingenting ;)

Söndag 17 maj


Söndagar har väl alltid varit pluggdag, den här är inget undantag...tyvärr...Fast nästa helg kanske vi (jag och familjen) ska åka ut med båten, det skulle vara roligt :)




Visst var det rätt bidrag som vann igår?

Fredag 15 maj

Jag tittar på en jättemysko film, på 5:an, vet inte var den heter, men den verkar ganska bra :P
Helgen kommer att bestå av plugg, plugg och mera plugg(...) Trodde att jag skule jobba, men min arbetsgivare har inte ens kontaktat mig :S Nåväl, jag kommer väl att ha fullt upp ändå.


Godiis! Mums

Torsdag 14 maj

Jaha, vad har hänt idag då?
Vi hade programdag i skolan, om EU-valet. Så hela skolan gick på föreläsningar för olika partier. Det var väl lite halft roligt. När jag kom hem försökte jag skriva på den där jävla spanska-grejjen! men det går ju inte...Ända sen jag har kommit hem har jag väl skrivit typ tre meningar. Och jag måste skriva ungefär 200 ord till(!). tröttsamt...
Men sen blev det genast roligare när min pappa kom hem med en bok till mig!!

   
(om ni inte har fattat det så är det en bok om filmatiseringen av Twilight)

Försöker vara som alla andra...

...så jag tänkte vara töntig nog att lägga upp en Dagens Outfit :P


Så så såg man ut...

Och gladiatorskor köpta i Sågmyra (lager 157)

:p

Haha, jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv över att jag lyckades få in ett YouTube-klipp :P

Beyonce

Kan man inte gå på konserten så får man väl lyssna på datorn och vara nöjd med det:

;-)

god natt&sov gott (provar att blogga från iPoden)

Nya skor

Tänkte bara lägga upp en bild på mina nya skor :)
Dom kommer från DinSko och kostade 249kr.
Men som sagt: nya skor, nya skavsår...ajajaj

Men visst är dom fina?

Tisdag 12 maj

God morgon!
Idag hade jag sovmorgon, skönt. Vet inte om jag nämda det förut, men imorgon har jag nationellt prov både i matta och spanska(!!) Jag är inte så orolig över matten, men spanskan därimot, det är den muntliga delen, och jag ska vara med två av dom bästa i klassen! Åhh..Det kommer att vara HÄMSKT!!

sol, vind och vatten

åhh...kan det inte vara sommar nu? Jag vill ha sommarlov, vara fri från en massa måsten, bara sola, bada och äta glass i massor!! :)

Sommarjobb

Jupp, jag har fått ett sommarjobb. Det kommer att bli såå kul!! Jag var där idag för provanställning, och jag tror att jag kommer att trivas jättebra där. Stället där jag ska jobba på säljer massa fontäner, statyer, dammar, vattenväxter och annat tillbehör, jag kommer mest att hålla till i cafét, och det är världens mysigaste café, jag kan inte riktigt beskriva det, ni får åka dit i stället! :)
Nog om det, nu sitter jag och äter på rabarberkaka som mamma bakade idag, mumms! Och har en massa skolarbeten framför mig...inte lika mummsigt ... 


Fredag 8 maj

Jag fick tag på mina skor! :) Jag fick dock åka till ringen, det var lite jobbigt, men det gick ju bra i alla fall. Och så passade jag på att köpa strängar till gitarren på 4 sound. Men sen fick jag värsta skoskaven! Ajajaj! :(  jag förstår inte, jag har ju haft dom skorna ganska länge nu...Nu har jag kollat på Talang, jag har på olika sätt lyckats missa det varenda gång.
Imorgon bär det av mot min kusin som precis har fyllt 18, lyllos henne...Ett helt år kvar!! Men det kommer antagligen att gå otroligt snabbt! :)


har fixat naglarna.

Onsdag 6 maj

Jag vet inte om jag skrev om det förut, men idag var jag på en anställningsintervju. Jag har sökt jobb på ett café, det gick nog ganska bra, tror jag. Jag har inte så mycket att jämföra med. Men jag kanske ska dit på söndag och prova att jobba där.



Det är någonting med den här boken, den har en viss charm. Den ser lite gammal och sliten ut, och det gör den mer intressant :) De är i alla fall en bok jag lånade på biblioteket i Västerhaninge, som jag ska använda till mitt arbete om Antiken.

Näj, nu måste jag sova, annars kommer jag att somna på Engelskaprovet imorn (Nationellt prov, tillochmed)
God Natt, Sötnosar!

Svininfluensa

Haha, tillochmed skolan är rädd för svininfluensan. dom har ställt in desinfektionsmedel på toalettern! Så att eleverna inte ska bli smittade.Ärlig, så tror jag inte att den kommer att komma till Sverige. Men man kan ju skydda sig mot "vanliga" influensor också.

Sova....

Jag behöver verkligen sova känner jag. Men jag skulle aldrig kunna somna!! Jag ska ha en egen lektion på Ped. Led:en imorgon, och jag har en stark känsla av att det kommer att gå uruselt! Jag är så himla nervös, och allt kommer gå åt skogen! :( Nä, jag vill inte tänka på det-nu går jag och sover(försöker i alla fall)!
God natt på er!


Söndag 3 maj

Idag har det varit världens slappdag, och såå skönt det har varit. Jag känner mig så laddad man kan vara inför en skolvecka. Den här helgen har verkligen varit...bra!! Det var en sen kväll på torsdagen, och hade jätteroligt med mina nära och kära.
På fredagen blev jag 17 år, och det är kanske inte så stort egentligen, men jag är i alla fall lite närmare 18, och det, det är STORT. Jag fick också fina presenter, bland annat Twilight-filmen, wohoo! Och på eftermiddagen/kvällen träffade jag några kompisar, och vi åt middag, åkte djurgårdsfärjan till djurgården (vart annars lixom :P). Där satt vi på en parkbänk utanför Cirkus och åt tårta :) ..och så var vi då på Humorgalan.
På lördagen hände inget speciellt, jag, mamma och pappa fixade och städade i båten, och när man tänker på sånt som har med båtar att göra kan man inte låta bli att länkte ännu mer till sommaren :)
Och idag kom några släcktingar och firade mig, vi åt lunch och fikade. Och sen har jag bara slappat :)




Sött kort från Millis

Fina örhängen från kussarna

Jag och min kusin (som fyller år på tisdag) har fått/ska få biljetter utav våran farmor för att se på Svansjön med henne. Det ska bli spännande, jag har aldrig varit på balett förut :)

lite blandat

Okej, jag vet, jag är inte särskilt bra på att blogga, men jag gör mitt bästa! :) Nu är jag i alla fall 17 år!! X)
På Varborg var jag med lite människor, var både vid stora brasan vid ribby, och vid den på vårat område. Vid den stora var det faktiskt riktigt tråkigt, jag träffade inte någon jag kännde...Men jag vann en chokladask!! :)

...och såg sebastian Karlsson (ni vet, från Idol) hålla "vår-tal"


I fredags var jag, Amanda, Frida, My, Miccis och Millis på Humorgalan, på Cirkus. Det var jättetrevligt, och roligt. Och vi såg lite celebriteter. Bland annat sjöng Måns Zelmerlöw en song i slutet.


Imorgon blir det lite mer bilder och sånt ;)

RSS 2.0