Söndag 28 feb

Hej allesammans! Det har blivit lite glest med blogginläggen den senaste tiden, under veckan har jag inte haft tid, och i lördags var jag vikarie på Funkykidz mellan 12 och 13, jag skulle ha ett gäng 4-5 åringar, och var väldigt orolig inför detta, men det gick bra. Efter det åkte jag till Farsta och mötte upp Teele där, tittade lite på kläder och SKOOR! X) Sen åkte vi hem till henne och tittade på lite filmer och melodifestivalen. Vi såg på John Tucker must die, och en grymt bra film som heter A Walk to Remember, sitter faktiskt och laddar ner den just nu, thihi. Sen åkte jag hem, och idag har jag haft Funkykidz och showdance.
Dom här två låtarna dansar vi till än så länge(på showdnacen):
(bara introt på 1:a låten)



Så nu ska jag vänta på att filmen är kan bli klar nån gång, och sen titta på den..igen..men den va såå bra.

Åhh, jag hostar och hostar som bara den, kommer massa saliv på dataskärmen också, och jag ska träna imorn..lyckat, får hoppas att jag mår bättre tills dess :)

Puss & kram


Dagens outfit

Dethär är egentligen gårdagens outfit...

Och där kom den ena tröjan från H&M jag köpte häromdagen :)
Och enkla jeans till det


Dagen (utomhus-)outfit

Eftersom det var dethär jag möttes av när jag vaknade:


Ja, det står -21,3 (!)

Så blev dagens outfit den här:



Varma termobyxor från Ride Snowboard(som jag inte ångrar en sekund
att jag tog på mig, särskilt inte när jag stod och väntade på bussen)
Jacka från H&M, och en varm och gosig halsduk som jag fick i julklapp

 


Måndag 22 aug

Jaha, vad har hänt idag då? Själv har jag stört mig en del på sl's tågtraffik, är jag själv om det eller? Det känns som om det bara är jag som har drabbats av inställda och försenade avgångar...eller inte. Jag kom faktiskt inte försent till första lektionen, någonting possitivt. Skolan va som vanligt, fast ovanligt lite folk :O Pluggade en del på rasten så nu borde jag faktiskt kunna industriella, amerikanska och franska revolutionen. Efter skolan, på måndagar, brukar jag stanna kvar typ en halvtimma eller nåt för att gitarrlektionen börjar 4, och då brukar inte jag hinna hem emellan. Men idag tänkte jag att jag skulle åkta direkt efter skolan eftersom det var lite osäkert när tågen skulle gå. Och mycket riktigt fick vi stå och vänta ett bra tag innan något tåg kom. När jag sen kom till Jordbro gick jag till kyrkan, där lokalen är, och såg då en lapp på dörren, och på den lappen stod det att alla musiklktioner var inställda, p.g.a att min lärare inte hade kunnat komma dit då tågen var inställda. Så det var bara att gå tillbaks, och eftersom det då bara var halvtimmes traffik mellan bålsta och Västerhaninge, fick jag vänta ganska länge, och även det tågen som då skulle komma var försenat...Men det kom tillslut, och jag nådde västerhaninge, men då åkte bussen ifrån mig, som var typ 10 meter framför, och absolut inte kunde vänta på de som kom från tågen!!! Så jag fick vänta på nästa buss, som även den var lite försenad... Jag gick från skolan ungefär 10 i 3 och kom hem 20 över 4... Men, under allt detta väntade läste jag hela kapitlet om franska revolutionen :)

Efter att pappa skottat taket är dethär vad jag numera ser från mitt fönster



Angående gissningsleken i förra inlägget,
så är rätt svar Carolina Gynning.
Och rätt gissade Michan!! Stort grattis :D

Dagens köp

 Galen som man är tog jag mig ut i ovädret igår, men det var faktiskt ett nödläge! :P Jag och mamma tog oss till stan och kollade på klänning till mig. Jag behöver ju ha en fin klänning till brölloppet! :) Och vi hittade faktiskt en klänning, fast den tänker jag inte visa för er nu. Kanske en annan dag ;-)
Men! Däremot kan jag visa vad jag köpte på H&M, från den kollektionen som Sonia Rykiel gjorde tillsammans med H&M :) Fans massa fint, och jag kom därifrån med två tröjor och en liten väska :) Tröjorna lär jag ha på mig nån gång under veckan, så ni kommer nog att få se dom på "Dagens outfit" också. Men här är dom i alla fall:


SONIA RYKIEL POUR H&M

 



Såg föresten en kändis i stan också, kan ni gissa vem?
Ledtråd: det var på NK


Dagens köp

Det var faktiskt inte idag som jag köpte den utan igår, jag va i behov av en ny mascara, och tänkte då att jag skulle prova något nytt. Sagt och gjort, och gick in på H & M och köpte denhär mascaran från IsaDora, den som vibrerar! Det känndes skitmysko imorse när jag använde den, men jag kan nog inte riktigt bestämma mig hurvida den är bra eller inte.

 


Update

Jaha nu har jag fått lite klagomål på dålig uppdatering, men det är så grymt mycket att göra i skolan! Prov, inlämningar, planeringar, och småläxor...
Men i måndags va jag och Amanda i Romme på idrottsdagen, det va jättekul! Jag har ju nästan bara åkt skidor med samma människor, så det va roligt med lite omväxling :) Det började i alla fall med att vi samlades übertidigt i skolan, kvart över 6 skullle man va där! Och satte oss på bussarna, hela 4 bussar gick från skolan med elever och några lärare. 3 timmar senare kom vi fram till Romme, och under den tiden hade vi inte gjort mycket alls, kollat lite halvt på sällskapsresan :P och sånt. Så när vi kom fram bytte jag om till pjäxor och andra kläder, medans Amanda hämtade hennes prylar. Så vid 10 kom vi ut i backen, och det va så härligt!! Ganska kallt, men solen sken och det va jättemysigt! Det var verkligen en toppen dag att tillbringa i backen! Det va första gången jag va i Romme, och jag hade inte så höga förväntningar, men backarna var faktiskt riktigt bra, och lätta att åka i :) Vi åt och så lunch där på toppstugan vilken också var väldigt mysig!
Men alltför fort blev klockan 4, och då skulle vi åka därifrån, och hemresan va väldigt slö. Sov lite, lyssnade på musik, åt lite godis och annat skräp, fast jag läste faktiskt lite engelska också.
Och nu kommer lite bilder :)


                          

                         


                     Åt semla igår också. Och det heter fettisdagen, inte semeldagen! :P


Hello Bobby!

Nu tittar jag lite halvt på Let's dance, men jag tänkte skriva lite om den senaste tiden. I torstags var det ingen Bild & Form, vet inte riktigt varför, men våran läraren va inte där. Men vi hade fått i uppgift att göra en bildanalys. Jag har inte haft en riktigt bild & form-lektion ännu, första lektionen va typ bara att säga hej till alla, och så fick vi skriva av en grej som hon skrev på tavlan, sen fick vi gå en timma senare. Andra lektionen så var våran lärare sjuk, så fick svara på några frågor. Lektionen efter det var ju förra veckan, och då åkte ju jag på teatern, så jag var inte där, men jag tror inte att läraren var där heller, och att dom som var där fick göra en bildanalys då också.
Men veckan höjdpunkt vär ändå på torsdagskvällen, då var det ju Bobby-night!! Jag Amanda, Teele och några andra från klassen(+massor från resten av skolan, och några till) stannade och tittade på de duktiga musikanterna. Men bäst va nog ändå Josefina och hennes "band", dom körde fyra låtar och dom va alla jättebra!! Jag gillade Mmhbob-låten(hur fan stavas det egentligen?!) bäst! :)






Thihi, Teele ville inte vara med på bild, mend et blev hon i alla fall :P

Go kväll gott folk!


Dagen outfit

Dethär hade jag på mig idag:


Kände mig för att vara lite grön idag :P



Svarta tights
Svart långt linne
Grönt linne
Svart väst från H&M
Halsband och ring i form av en krona, Glitter

 

 


Update

Jag har haft lite fullt upp de senaste dagarna + att mitt internet har krånglat, men nu ska jag berätta vad jag har gjort i stället för att komma med massa bortförklaringar :P

Det hela börjar med en Dagens outfit (ber om ursäkt för mitt smått upprörande inlägg om mina outfit-inlägg)

Tror jag hade dethär i tisdags



Klänning från Lindex
Skärp från Vero moda
Och ett par tights till det

 

På torsdagen var det dags för teater, vi skulle se på Hamlet med klassen. Men innan det åkte jag och Teele hem till henne (och jag fick se hur hon bodde för 1:a gången och det va sååå coooolt!! Hehe), lämnade grejer och så lockade jag hennes hår, resultatet blev jättefint, men lockarna försvann snabbt :( Men när vi va klara där så åkte vi till stan där vi åt mat i Kungshallen tillsammans med Amanda, Julia, Michan, Frida och Marcus. Jag åt på Tacobar, och det var jättemumsigt!! :) Sen gick vi till statsteatern och såg på teatern.


Gustaf Skarsgård i rollen som Hamlet

När vi var klara inne i stan åkte jag hem till Teele, eftersom det var planerat så att jag skulle sova över hos henne. hon skulle vara själv hemma, så jag höll henne sällskap :) Va snäll jag är va?

Sen blev det då fredag, och vi slutade tidigt eftersom vi inte hade någon svenska (kompensation för teatern), och då åkte jag och Teele hem till henne (igen) en kortis, då hon skulle hämta lite grejer. Sen bar det vidare hem till mig, och då "skuttade" vi snö (haha!!! XD) tog lite bilder och lagade mat.











Teele har det väldigt mysigt :P





Sen satte jag på bastun och lite senare kom resten av gänget, d.v.s. Amanda, Julia, Josefina, Frida, My och Michan. Så vi gick ut och bastade, Amanda och Frida rullade sig tillochmed i snön, men det är något som jag antagligen aldrig kommer att göra :P Modiga jävlar säger jag bara! Sen gick vi in igen och åt maten som jag och Teele lagat, det blev Flygande Jacob :) det blev en massa prat och skratt, väldigt trevligt måste jag säga :D I trevligt sällskap kan väldigt lite gå fel.
Sen blev det dags för film, vi såg på "Bedtimestories" medans vi åt Fridas UNDERBART GODA kladdkaka, tack så hämskt mycket, det var länge sen jag var så mätt :S

På lördagen åkte jag och mamma och tittade på brölloppsklänningar, det fanns så många klänningar, och så vackra, helt otroliga. Och vi hittade några som passade mamma också, särskillt en som jag tyckte jättemycket om :) Och efter det åkte jag till...gissa vem! Jo, Teele förstås!! :D Haha, och tillsammans gjorde vi lite läxor. Och besökte Farsta Centrum en kortis. Sen pysslade vi lite och gjorde mat, och tittade på en film, "P.S. I love you" såg vi på, jag hade aldrig sett den innan, men jag tyckte faktiskt att den var jättebra! :) Stort + får den :)
Sen var det dags för MELODIFESTIVALEN!! WOHOO!!
Jag tyckte jättemycket om Salem Al Fakri's(stavas det så?) låt och hon Linda P-nånting (den som gick typ: You're making me hot, hot,hot...). 

               

Sådär, det var min lilla sammanfattning, hoppas ni gillade den, eller i alla fall läste den :P Idag har jag inte gjort så mycket, vart ute och gått, dansat Funkykidz, och nu tror jag att jag ska ta en semla :D

 


Strange

Som jag skrev för ett tag sedan så har Tokio Hotel gjort en låt tillsammas med Kerli, som ska vara med i Alice in Wonderland, låten heter Strange och är skriven av, som jag också skrev, Andreas Carlsson. Och här är ett litet klipp från låten :)

Jag ska skriva lite med om vad jag har haft för mig de senaste dagarna, med lite bilder och så. Så det kommer snart :)

 


Dagens outfit

...asså, varför har jag en "dagens outfit"?! Gud, vad töntigt! Varför i hela friden skulle någon över huvud taget vilja se vad jag har för kläder på mig?!
...
...
men jag gör nog bara det för jag ska ha något att skriva om, och kanske för mig själv, typ:"Jag undrar vad jag ska ha på mig idag? Jag vet! Jag kollar boggen!"
...
...
Jaja, ändå så forstätter jag med "Dagens outfit"...

 

Klänning/Tunnika från Lindex (den är ljusgrå-inte vit)

Långt, svart linne under från Cubus

Tajts, Gina

Och ett fint halsband som jag fick från Camilla :)

 


RSS 2.0