söndag 30 aug

Idag har det vart en riktigt skön slapp-dag, typisk söndag :) Jag har bara läst, gjort lite matte, suttit framför datorn, och så tog jag mej ut på en joggingrunda. och nu sitter jag oc laddar upp för näst skol-vecka...Fast den kommer nog inte bli så ansträngade eftersom vi har studiedag på torsdag och fredag :) Lyllos mej va? X)
Igår var det i alla fall en bra dag, det med, för på kvällen kom Julia, Frida, och Amanda hem till mej. Som jag tror att jag skrev förut så skulle mina föräldrar bort, och jag shasade iväg brorsan, så vi kunde vara ensamma. Så vi åt middag och hade det väldigt trevligt, om jag får säga det själv :) Efter ett tag gick vi och badade, i början var det JÄTTEVARMT! Det gjorde så himla ont i fötterna!! men efter et tag vänjde man sej. Efter det så fixade vi med chokladfontänen, och gjorde ordning frukt och sånt som vi skulle doppa i chokladen. Det var riktigt mumsigt, men o så mätt man blev ;-)

  

Fredag 28 aug



...jag ÄLSKAR mobil!!!...
Fredag idag...har haft middagsgäster här idag...äntligen helg, några tjejkompisar från klassen ska komma hem till mej imorn. Vi ska äta middag och ha trevligt, och så ska vi bada i badtunnan. Mina föräldrar ska iväg på 40-års fest, så vi blir själva, får bara jaga iväg brorsan bara...hmm... ;-)

I skolan idag hände inte så mycket, hade 2 halv-slappa lektioner. Sen åkte vi till Medelhavsmuseet, då vi ska börja läsa om antiken. Det var lite intressant i början (typ 10 min), sen blev jag trött i fötterna, och trött i allmännhet. efter det slutade vi, och då gick jag och Frida runt lite i stan, sen åkte jag till handen och jag och pappa handlade mat.

Ha en trevlig helg, allihopa!


Torsdag 27 aug

Sitter i skolan och har lååång lunch...Har inte hänt så mycket den senaste tiden, men skolan börjar dra igång på riktigt med läxor och allt :(

Idag efter skolan ska jag på upprop till gitarren, och jag kanske ska få börja i en stor grupp. Dock med små elever, men jag tror att det skulle vara roligt, jag har inte spelat tillsammans i en grupp på länge, men det är roligt :)

Juste, So you think you can dance igår!! Det är final nästa vecka så det är bara 4 deltagare kvar...Och igår åkte Melissa och Ade ut :( Det var tråkigt att Melissa åkte ut, jag tyckte hon var jättebra, fast de andra två tjejer som gick vidare var ju också bra.

Julia har precis skapat en blogg! Så klicka in på den!!

Puss & Kram

WOAA!! Äntligen!






Nu har jag äntligen fått min nya mobil!! Som jag har längtat. Och den e helt underbar!!! BÄST helt enkelt!! :P

Dagens outfit

Jag vet, lite sent, men i måndags började jag i skolan, det var dress-up-day, och då hade jag på mej det här:



Svart linne & svarta leggings
klänning från Rut m.f. (en underbar butik som jag besökte när jag var i Göteborg)

Så redo man kan bli...

Idag åkte jag in till stan en sväng, för att köpa lite skolsaker, är det bara jag som har skjutit upp med det så länge  som möjligt?...nej...inte det? Nu har jag i alla fall ett litet pennskrin, så jag är väl så redo man kan bli för 2:a året i gymnasiet. Jösses, var det inte igår vi lämnade skolan och sjöng " Äntligen sommarlov!!"?

Nåväl, det är väl så det är. Om ett tag ska jag gå ut och äta middag, blir på en jättemysig restaurang som heter Skärgårdsboden. Har längtat hela sommaren efter att åka dit X)




(Varför lägger jag upp sånna här fula bilder
på mej själv för? korkade jag :P)

torsdag 20 aug

Mamma tyckte att jag inte hade bloggat på länge, såå...Hej lilla mamma, nu bloggar jag för din skull ;-)

haha, i alla fall, min pappa kom precis hem, han har varit i Nya Zeeland i 10 dagar, och när han kom hem hade han med sig 5 (läs: 5 st!!!) påsar med nutrigrain!!! Nutrigrain är altså flingor, som både jag och pappa är mycket förtjusta i, och som inte säljs här i Sverige.



mums...


Sådär, då har man skrivit ett inlägg då, då. Ikväll blir det salsa!!! XDD

Dagen outfit

Nu, snart, ska jag iväg och träffa 2 tjejer jag inte har träffat på väldigt länge, det kommer säkert bli jätteroligt!! :) Och idag har jag på mej det här:


Jeans (köpte jag igår) från Lindex (värsta kapet om jag får säga det själv, endast 299kr!!)
Grått linne från Åhlens
Sjal, också från Lindex
Och en hårklämma från Glitter

måndag 10 aug

Idag har det inte hänt så mycket. Men igår och i lördags jobbade jag, och igår var jag där för sista gången. Både lite skönt och tråkigt :( Men så är det.
I lördags efter jobbet cyklade jag hem i racer-fart XD(mobilen ramla ur fickan tom, men som tur var märkte jag det innan jag han komma så långt ifrån ;-)) duschade, och gjorde mej i ordning, sen kom Millis till mej, och vi drog till Gröna lund!! På Grönan har dom salsa-kurser varje lördag under sommaren, och jag har en kusin som har tjatat om dessa kurser ett bra tag :P Så där var vi, och försökte att lära oss dansa salsa, och det var riktigt roligt faktiskt, det kanske blev lite flummigt sådär (hehe), men vad hade vi förväntat oss?
När kursen var slut, och det var dags för nybörjarna att lämna plats på scenen till dom som VERKLIGEN kan dansa (ink. min kusin :P) Gick vi och åt middag, eller jag åt, och Millis tittade på :P
Sen kom vi på att sommarkrysset pågick, så vi gick ner och kollade lite på det. Såg lite av Emilia's framträdande, Star Pilots, och Darin! Haha! Sen gick vi tillbaks och tittade på de som dansade salsa :)
En riktigt rolig kväll helt enkelt :)


                                



                                        

Innan jag åkte från jobbet för sista gången så kom jag på att jag inte har tagit några bilder därifrån

                                                         


                                                     

                                         

Och det får avsluta det här inlägget :)

Sötnosar

Idag har det inte hänt så mycket, va på jobbet, inte så mycket folk, så jag passade på att ta kort på dessa små söta saker:

       

WOW

Jag är så sjukt trött i mina ben!! Jobbade, så det var mycket springa runt. Och sen så cyklade jag ju också både till och från jobbet, tar väl ungefär 40 min att komma dit ;-) Sen kom jag hem vid 7, åt middag, och sen städade jag mitt rum som såg ut som ett bombnedslag :P
Jobbar imorn med, från 12.45-18.00 sen åker jag till Östnora, och blir upplockad av pappa och Henrik med båten, och åker till Muskö och träffar några kompisar där :) Så vi hörs väl någon gång efter jag har kommit hem :)

Nu tittar jag på So you think you can dance, Evan och Randi dansade precis, skitbra tycker jag, OTROLIGT!

RSS 2.0