Dagens outfit

Har nyss kommit hem och jag tänkte att jag skulle bjuda på en outfit-bild :D



Jeans från JC
Linne och bustier från Gina Tricot
Kofta och nagelack från H&M


onsdag 29 feb

Igår gick jag och hämtade ett stort paket på posten, och tungt vare, och när jag kom hem öppnade jag en ny last med kurslitteratur wehoo!!(...)

Nåväl, ikväll blire träning, piloxing! Kul :D Jag har verkligen fastnat för piloxing, och den här gången tar jag med mig Carolina, extra kul :D




update

Helgen som var va riktigt chill, tog det lugn, läste lite anatomi, tog en tur in till centrum, bra helg!
Igår började jag två nya kurser; sjukdomslära, diagnostik & behandling och farmakologi. Får se hur det går?

När jag va i centrum köpte jag bland annat det här nagellacket från H&M



Och en mascara

hehe Finn ett fel!? För ett ta sen köpte jag en mascara från Maybelline som heter The falsies volum' express, om jag tyckte om, men bara efter några veckor blev den torr och började smula. Så nu köpte jag en ny, också från Meybelline, som heter The one by one volum' express, men då tyckte jag att borsten va lite konstig. Så då provade jag att ta borsten från Falsies och använde till One by one mascaran, och det vart faktiskt riktigt bra!!

Jag kan rekomendera att prova om ni har liknande problem!

outfit



Det här hade jag på mig i går när jag hade slutseminarie i skolan.
Jeans JC
T-shirt Kappahl
Koftamed stora maskor; köpt på Outlet vid A6 här i Jönköping(kosta 75 kr!!!)

6 månader

Vet ni vad jag gjorde för exakt ett halvår sedan?

Jag flyttade hemifrån!! haha
Tänk att det redan gått 6 månader sen jag, mamma och pappa åkte ner hit med alla mina prylar. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det kändes så himla konstigt. Jag var nog aldrig riktigt ledsen, men det kändes kostigt.

Fast samtidigt tycker jag att det var väldigt länge sen jag flyttade, eftersom det har hänt så mycket sen dess, allt med skolan, nya människor man träffat, och alla resor tillbaka till stockholm. Men jag har en känsla av att tiden tills jag tar examen kommer gå jättefort! Det brukar bli så, jag tänker tillbaka på gymnasietiden; den består av första dagen när jag va jättenervös, lite spring i korridorerna, några halvlata lektioner, och helt plötsligt tog vi studenten! :O


Lördag 18 feb

Nu har det gått lite bättre med mitt arbete, jag är inte klar men är påväg i alla fall. Vi hade seminarium igår, ett grupparbete, de gick faktiskt rätt bra måste jag säga, och nu är det bara den skriftliga inlämningen och slutseminariet kvar.

Jag har inget speciellt inplanerat idag, kanske ska åka till a6 med Johanna sen, vi får se. Annars blire mer plugg och förstås Melodifestivalen ikväll. Jag har lyckades missa förra veckan, när jag va på Ösmo, så jag har ingen aning om det va bra eller inte.

Va det bra förra veckan? Ska ni se ikväll?

Puss & kram


torsdag 16 feb

Hej på er! Allt bra?

Det går lite halvsegt med mitt exeminationsarbete faktiskt, men jag kämpar på och jag har faktiskt en vecka till på mig, så det ska nog gå bra. Annars har det inte hänt så mycket. Men ikväll ska jag träna, och det ska bli såå kul!! Jag har typ inte tränat på en vecka för att jag har varit borta, men idag är det dags för ett Zumba pass!


Gold

Det här snygga linnet hittade jag på Kappahl innan jag åkte från Farsta i söndag.

Fast färgen blev lite konstig på bild, den är snyggare irl.

alla ♥ dag

Tack värdens bästa mamma & pappa! Jag blev så glad när det låg ett så gulligt brev innanför dörren idag ♥ I brevet låg ett så fint kort och ett snyggt armband


Söndag 12 feb

ÅHH!! idag har varit en sån underbar dag!! Om man ändå kunde få flera såna dagar..

Och då undrar ni förstås vad som va så speciellt med just den här söndagen? Jo, jag mötte upp Camilla och tillsammans åkte vi till Upplands väsby där vi hade bokat tid på ett spa. Det va helt fantastiskt skönt, mysigt och avkopplande var det! Vi hade bokat scrub och kurbad, kan verkligen rekomenderas.

Efter det åkte vi till Farsta och åt en god (& sen) lunch där, sen kikade jag lite i butiker, köpte ett snyggt linne som ni får se nån gång.

Sen va det ju sånt härligt väder också, inte alltför kallt och soligt. Något som jag alltid blir på bra humör av.



Bild från weheartit.
Stället vi va på heter Aqua day spa.

I hufvudstaden



Kom som sagt till mitt älskade Stockholm igår, och möttes av ett väldans snöoväder! Varför?!

Dagen har tillbringats med plugg, och gitarrlektion(!!), haha jag har inte haft gitarrlektion sen förra våren, men nu när Henrik och Viktoria skulle ha det idag så följde jag med. Det är ju så sällan som jag träffar min(gammla) gitarrlärare, så man får ta de tillfällena man kan. Och roligt va det även fast det inte blev så mycket spelande, mest prat, sånt gillas!! :D

Den här kvällen kommer bestå av liiite mer plugg, sen ska jag titta på The Vampire diaries!! Jag har inte tittat på förra veckans avsnitt än, jag va som sagt utan internet förra helgen, men nu äntligen!!!


Måndag 6 feb

Hej, den här gången är det internet som har strulat som är anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag, blir så trött när teknik-prylar inte funkar, men nu vet jag i alla fall vad som är problemet, det är ju alltid nåt :)

Jag har egentligen inte tid att sitta här, ska plugga nu.

Tänkte bara berätta att jag precis har köpt tågbiljett hem till stockholm, åker på onsdag och stannar tills på måndag. Jag har en hel del roliga saker inplanerade faktiskt; filmkväll med tjejerna, bad i ösmo simhall, och spa-besök med bästa Millis! kommer bli awesome :D

Men nu ska jag gräva ner mig i gerontologi-boken

trevlig kväll! ♥♥

RSS 2.0