Sälen

Hej!
Det här är det förflutna som talar *oohh*
Haha! Jag skriver ett tidsinställt inlägg eftersom jag vid den här tiden är i Sälen, och att jag inte kommer att ha tillgång till intenet då, så därför skrev jag det här inlägget innan jag åkte, så att bloggen inte skulle dö helt och hållet...fast jag måste säga att den inte riktigt har varit uppdaterad på länge, den har legat i koma skulle man kunna säga, men det var så stressigt i skolan den sista tiden innan lovet. Fast nu e de lugnt.

Just nu äe jag antagligen ute i backarna och åker snowboard, om det inte är för kallt:P Hoppas eran helg har varit bra hitentills :)

Jga får se till att skriva mer när jag kommer hem :)

Kram!

 


GOD JUL!


Jaha, tänk att det blev jul i år igen? Hehe, nä jag tänkte bara önska er alla en riktigt

GOD JUL!!


Hej då :)

Tidigt imorgon åker jag och familjen iväg till Sälen för att fira jul där, det kommer nog att bli mysigt, vi kommer åka skidor, ja eller snowboard i mitt fall :D och allt sånt där :)

I måndags var jag på Ribbyskolans Julshow, där många elever sjöng, både i kör och solosång, och dansade. Tänkte visa lite bilder, det som var mest spännande för mig var nästan att vara i ribbyskolan igen, det var så himla länge sen.







Väldigt duktiga var dem i alla fall :)


...

 

Jag kommer dö efter den här (plugg-)veckan

 

trevligt att lära känner er


ARHH!

Jag har haft världerns värsta dag någonsin!! Orkar inte ens berätta om det, ni kan inte ens föreställa er vad jag har gått igenom idag!!! Det som som fick mig att inte gräva ner mig i snön och dö var något som hände på förmiddagen, nämligen när min kompis My sjöng och spelade på en konsert i skolan :) Hon va såååå himla duktig!!! <3 Helt otroligt, fattar inte att hon inte sjungit för oss tidigare ;-)

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, men först ska jag spela lite OvenBreak (pepparkaks spelet) hähä


* Snöflingor *

Fixade naglarna häromdan, och kom på att min "pyssel"-kategori inte är så uppdaterad :P
Jag blev lite inspirerad av det vita lanskapet utanför när jag gjorde naglarna :D



Enjoy

Tänkte prova något nytt här i bloggen, så ni får skriva och berätta vad ni tycker, så får vi se om jag fortsätter eller inte. Eller jag kanske fortsätter även fast ni inte alls vill det, haha XD
Hur som helst, jag satt och plinka på gitarren häromdan och kom på den brilljanta idéen att spela in någon låt för att visa för er!! Vad tror ni om det va?
Det här är också premiär för mina otroligt låga skills i videoredigering, förhoppningsvis blir även det bättre.


RSS 2.0