torsdag 30 apr

Nu har jag kommit till skolan, idag slutar jag kvart  över 4. Klockan 6 ska vi ha gäster hemma. Det kommer bli lite tajt om tid :S Men imorgon fyller jag 17 år!!
Så här ser jag ut idag:


Hej så länge!

Tisdag 28 apr

Nu gäller det att ladda upp för morgondagen, för då händer det något riktigt, riktigt spännande(ironi, grov ironi). Imorron har vi....Mattedag!! Asså, jag ska faan slå ner den jäveln som kom på det där!!


Om 3 dagar fyller jag 17!!

fram och tillbaks...

Vad jag har gjort idag:

  • Cyklade till stationen, åkte tåg till skolan
  • Hade matte lektion
  • Hade håltimme i ypt 1 1/2 timma
  • Gjorde dataprov i 20 min (gick dåligt för övrigt)
  • Hade lunch i 2 timmar eller nåt
  • Gick och kollade på 3:ornas projektarbete i en halvtimma
  • Åkte tåg till VH, cyklade hem
  • Var hemma i en timma
  • Åkte buss & tåg till Jordbro
  • Hade gitarrlektion i 1/2 timma
  • Åkte tåg & buss hem
  • Var hemma i en timma och åt middag
  • Cyklade till Jordbro & tittade på Viktorias gitarr-uppspelning
  • Cyklade hem


Viktoria när hon spelar gitarr,
dom var allihop jätteduktiga! :)


Lördag 25 apr

Åhhh! Visst va det fint väder idag?! Man blir så himla glad! :) Själv tog jag cykeln till Tungelsta där min mamma stod och sålde saker på en loppmarknad. Sen cyklade jag vidare till VH centrum, det va ju lite aktiviteter där. Då köpte jag i alla fall lite pysselgrejjer från Fun Creation.


Igår träffade jag en BEBIS! Jag skrev om det förut, så igår åkte vi och träffade honom. Han var jättesöt, och så himla liiiten han var!



God natt!

Dumbo

Jag tycker vi tar en tyst minut och tänker på den stackars elefantungen som blev påkörd av ett tåg i Indien. Stackars, söta lilla elefant.

måste bara säga...

Att mjölk är underskattat!! Mjölk är faktiskt jättegott, sitter med ett glas bredvid mig nu!
(inte den på bilden)


Juste imorronbitti är det nationellt prov i engelska! Nervös!


Torsdag 23 apr

Ojojoj, idag har det hänt mycket saker:
Som jag skrev förut så hade jag dataprov idag, och tro't eller ej, men jag blev godkänd! Det måste ha vart tur. Jag fick 80% och gränsen går vid 75%, men ärligt så chansade jag på typ allt, jag hede tur helt enkelt! :)
Sen hade vi lite lektioner som vanligt. Sen var det dags för Aerobics, då jag och My skulle hålla våran lektion: Gud, vad nervösa vi var innan!! Men det gick ganska bra, fick okej omdömmen och så, men det känns skönt att ha det överstökat! :)
Efter det åkte jag i alla fall hem, och vet ni vad som låg i min brevlåda då? Ett kuvert från haninge kommun! (Jag har söt till sommarjobb där) Så jag rusade in, och öppnade det....Men jag kom inte in :( Jag är typ på 30:e reservplats!...Men jag har i alla fall börjat knåpa på ett intressemedelande, eller vad det nu hette, till ett annat ställe, så det är bara att hoppas på det bästa! :)

Onsdag 22 apr

Tänkte berätta lite om min dag:
På morgonen hade vi världens jobbigaste lektion i naturkunskap, håller på att jobba om ekologi. Sen satt vi och plugga (läs: allt annat än att plugga) ett tag innan vi gick och åt lunch. Och efter lunchen proppade jag i mig ett half paket glass! Hehe, det va så att vi hade köpt glass till det att vi skule se på SAW, men vi åt aldrig upp den, så jag tog med den i en kylväska. Som några av oss sedan åt av.


En söt bild på Julia med hennes glass.

Sen hade vi spanska och engelska. Och efter det hade jag och My en liten test-lektion. Vi två ska hålla en dans lektion på aerobicsen imorgon, så vi tänkte att det kunde vara bra att träna lite innan. Men imorgon gäller det på riktigt! Lite nervös är jag nog...
När jag sen kom hem pluggade jag lite, har dataprov i PowerPoint imorgon, sen gick jag för att träffa Evelyn (AKA Kiwy)!!


Jag har saknat henne såååå mycket.
Vi gick runt lite och pratade och så. Pratade bland annat om Jehovas vittne (vet inte om det stavas så), och hon berättade en sak som jag tyckte var jättekul!! Det är i alla fall om människors förutfattade meningar om Jehovas vittnen. Så här vare: En tjej som hon känner, som är Jehovas vittne, fick en kommentar av en kille som inte visste att hon var Jehovas vittne, typ "Aaa, men Jehovas vittnen äter ju inte pannkakor!"  Asså, what t' * jo för det står ju säkert i bibeln:
Du skola icke äta pannkakor...Haha, hur tänker en del människor igentligen?!


Och sen ett tag efter att jag kom hem igen så fick jag veta att jag vann den här tävlingen, som jag skrev om förut. Roligt dedär!

Nu ska jag väl gå och lägga mig,
önska mig lycka till på dataprovet, och på dans lektionen för den delen! :)

God natt!

Design

Den där tävlingen jag skrev om i förra inlägget, vet ni vad? Jag vann! Woho! Jag kommer få en ny design! Jag tycker det är jätteroligt! Ärligt, det gjorde min dag :) Jag som aldrig vinner grejer! Här är hennes blogg igen, om någon vill kolla!

Hahaha! Nu vet jag hur man gör dom där jävla länk-skitarna!! Med lite (mycket) hjälp från Miccan. Hähä

Måndag 20 apr

Vad har hänt idag då? Hade uppsatsskrivning på morgonen, har ingen aning om hur det gick, får se. Sen vare inge speciellt. Hade gitarr-lektion som vanligt.
På http://jordgubbsjennifer.blogg.se/2009/april/designen-ar-klaaaaar.html#comment kan man vinna en design, själv har jag deltagit, eftersom jag inte förstår ett skvatt av det där ;)

Asså hur faan gör man så där med känkarna?!?!?!@€* Typ att man skriver "här" och när man klickar på den kommer man till en annan hemsida, jag fattar inte det här!!

aja, här är 2 bilder:

Mina skor



hallmattor

Hej där!

Okej, jag känner att det kanske är dags att ladda upp några bilder snart...Men datakunskap är så himla tråkigt!! :P

♥♥♥

Nu har det hänt!!
Några bekanta till mig, eller dom är mycket närmare än bekanta, menmen. Dom fick i alla fall barn/syskon igår!! 17 april 2009. Stort grattis till dom!

Igår då så var Amanda, Frida, julia och Fabian oss mig. Vi tittade som sagt på Saw 4 och 5. Dom va ju så himla äckliga att det inte är sant!! Blää! Men nu äre över i alla fall :)
Vi åt middag imellanåt också. men sen slog det mig att jag skulle ju bli själv hemma när dom skulle åka iväg, mina föräldrar var borta hos några kompisar och åt middag. Och det var inte en rolig tanke ska jag säga, den var ju typ 10 halv 11 då!! Som tur var erbjöd sig Julia och Fabian att cykla med mig till dit vart mina föräldrar var, det låg ju som tur var inte så långt ifrån vart Julia bor. Men tack så mycket!! :)


Torsdag 16 apr

Haha, klockan är typ 20 över 9 och jag ska snart gå och lägga mej XD Men jag är verkligen jättetrött! I helgen ska jag sova ordentligt, fast jag måste ju faktiskat plugga, typ datakunskap... Idag var det jättefint väder, så jag och Millis bestämde oss för att ta en promenad! De va mysigt! Fast efter ett tag blev det kallt, så då gck jag hem och åt middag. Nu sitter jag här och gäspar, och tänker att måste ta tag i städandet. Det kommer en som städar i vårat hus imorgon, så jag måste plocka undan massa saker. Och som vanligt ser mitt rum ut som dett bombnedslag... Juste, imorn kommer det lite människor hit till mig. Eller asså, människor. Några kompisar. Vi ska kolla på Saw 4 och 5. Asså, varför plågar vi oss på det här sättet? Dom filmerna är ju hämska! Men jag antar att det är lite spännande;) Nä nu måste jag sooooova!!...justefan, måste städa först...

go' natt

Hrm..ja angående det tidigare inlägget, det var alltså en låt som Mojje sjöng under förra veckan X)Den delen har nu också fastnat lite smått på hjärnan :S Jag var ute och sprang förut, med några andra. Märker väldigt tydligt hur OTROLIGT dålig min kondition är...Ska försöka träna mer, men vi får se hur det går med det. Nä, men jag hade väl inte så mycket att säga, så God natt!

Vad är det med bananerna egentligen?

Vart ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor, indianerna? Haha, gissa vem som säger så! ;)

Söndag 12 apr

God förmiddag!!
Har ni haft en trevlig påsk?
Själv var jag som sagt tillsammans med min familj, och några kompisar till oss. Det var trevligt! Åt en massa god mat (och godis ;-)) det blir en seg dag idag, vi gick upp sent, och ska snart dra ut till backarna. Vi åker härifrån imorn, och då ska vi åka förbi Sågmyra!! yippy!! Dom har en STOR outlet där, det säljs allstå mycket, och billiga märkeskläder.
Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...
jag ser inte direkt fram emot att börja skolan på tisdag, men det är ju faktiskt inte alls långt kvar till somarlovet!! :)

Här är lite bilder:


I torsdags stod Mojje med badn för underhållningen, hihi.
Gick ju dit för småttingarnas skull, hrm hrm
Men det var faktiskt skoj!!


vi målade såklart ägg också. Den svartmålade är min brorsas,
han har inte riktigt förstått vad Påsken innebär X)


Dom hade gjort en jättegod tårta också, mums! 

Onsdag 8 apr

Åkte som sagt till Trysil idag. Världens äckligaste väder fick vi också!! Snöade som bara den, och blåste som det aldrig gjort förut. Det tog aldrig slut på elendet heller!! Detta gjorde att vi åkte i cirkus 2 timmar, och åkte bil i 2 timmar...Så det var ingen höjdare.
Nu har våra grannar kommit hit. Asså dom som bor grannar med oss hemma i vh :S Två små tjejer har dom också, typ 5 och 7 år. Världens gulligaste!! fast det kanske inte är riktigt lika gullit så där på morgonkvisten, utan mat i magen och så där, men det återstår att se.
Nu har jag också flyttat ut! Hehe, typ 5 meter från huvudbyggnaden, men i alla fall. Kanske lite läskigt, jag är ju helt själv...

Hare bra!

tisdag 7 apr

Hej på er igen! Har ju som sagt inte haft tid att blogga så mycket.
Men så här mycket kan jag säga:
Det är UNDERBART här i Sälen, det har inte vart däligt väder en enda dag, det har vart strålande sol och blå himmel! Vi har dragit ut någon gång på förmiddagen, åkt ett tag, sedan satt sig på nån uteservering och tagit en lunch, åkt några åk til, och sen dra till afterskin och haft jättekul!

Idag på förmiddagen åkte vi på skotersafari i stället. Det var också roligt, tog lite bilder också (nu funkar det äntligen att ladda upp bilder på bloggen från min dator!!:))



Hundfjället


(under skotersafarin)
Vänster sida-Sverige    Höger sida-Norge



Nu är klockan snart halv 10, och jag är hur trött som helst. Ska snart gå och lägga mig :) Imorgon ska vi gå upp jättetidigt, för vi ska åka ca. 1 timma till Norska skidorten Trysil. Ska bli roligt med lite variation X)

Puss & Kram & Go natt


Sälen

Hade ingen tid att blogga igår, eller imorse. Kom hem rätt sent igår. Och i morse packade jag hela förmiddagen (den delen som jag inte sov alltså. För nu är jag i fjällen! Hade otroligt trångt i bilen i 5 timmar, det kom fram lite hastigt och lustigt att vår kusin Johan skule följa med. Så vi var fem i stället för fyra som vi hade ställt in oss på, men det funkade ju :)
Nu kommer det inte heller bli så mycket bloggande under veckan. Dels för att jag kommer ha så mycket annat att göra, dels för att den här lilla internet-grejjen man stoppar in i datorn är så himla seg!! Men jag överlever nog ska vi se.

Puss & Kram

Påsklooov!!

Ja!! Nu har vi bara en lektion kvar innan lovet! Vi har spanska, och sen är det vollybollturnering, så vi har inga lektioner :) Ikväll ska jag till Amanda, hon fyllde år för några veckor sen så nu ska vi fira henne.



Jag sa ju att det skulle bli bilder :)
Men jag sitter i skolan, där jag kan ladda upp bilder.



Hemma hos oss blommar snödroppar.
Har väl dock stått där ett par veckor nu, men ändå :)

Torsdag 2 apr

Ja, nu sitter jag här igen och kämpar med romananalysen. Tråkigt!!
Annars så var det jättemysigt att gå hem idag efter skolan, solen sken och blå himmel....Åker ju upp till snön och kylan igen på lördag, men det kommer nog bli ganska okej ändå. Några kompisar till oss kommer också följa med.

Jag vet att det har blivit lite tajt med bilder, men det är så jobbigt att gå till andra datorn bara för att ladda upp en bild lixom. Det funkar ju fortfarande inte att ladda upp bilder på min dator, förstår inte varför. Men imorn blir det nog bilder :)

Hej så länge!
Kram

blabla

Okej, var berädda på en mycket konstig och osammanhängande text!
Jag hade ju nationellt prov i engelska, det gick faktiskt okej, jag var dock sjukt nervös innan, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men efteråt känndes det bra :) Jag hoppas min lärare också tyckte att det gick bra. Efter skolan gick jag till biblioteket och lånade några böcker , :O, som jag ska läsa när jag åker till fjällen på lördag eller söndag. Och sen gick jag hem i det fina vädret! :) Jag blir så himla glad när det är så fint och vårigt väder!! Åh, juste, vet ni? Idag kom pappa hem med en fotoskrivare! Exciting :)
Nu måste jag nog fortsätta med min romananalys(...) det går inge vidare med den där.
 Jaja, hej med er!

Onsdag 1 apr :O

Oohoo, 1:a paril, dags att luras, mohaha!!
Nä, jag har för dålig fantasi för att komma på nånting.

Alla ettor här i skolan är väldigt nervösa, särskilt Sofia, hon går här och hoppar runt. Vi har ju i alla fall nationellt prov i engelska, den muntliga delen. Det är därför alla är nervösa, inklusive mig själv. Men jag ska inte ha förrens 12,15.

Nu börjar jag snart,

Hej då!

RSS 2.0