''




Helvete...





raawrr!!

AHHHHHH!!! Först tog jag några snygga bilder med min mobil(kameran på min mobil är bättre än min digitalkamera) på ett par nya skor som jag fick idag. Men sen när jag skulle lägga över dem till datorna så funkade det bara inte av någon anledning. Aja, så jag försökte få till några dugliga bilder med digitalkameran då, vilket tog väldigt lång tid, och krävde många försök. Men till sist så hade jag några bra bilder. Ja, då kan jag inte lägga in dem i datorn HELLER!! Tröttsamt!! Om datorn ger sig tills imorn kanske ni får se bilder då i stället.



Bild på ett par svarta ballerinaskor
som är väldigt fina, och har nitar
i olika form och färg på främre
och bakre delen av skon.

blää..

 

 




Jag undar hur mycket snigel-gegg jag har under mina skor egentligen?

 







Eller, nej, säg inget,

jag vill nog inte veta..


Lördag 22 maj

        
Det här är resultatet av min grupps bild uppgift. Fin, va?! :D Det skulle handla om miljön, och vi gjorde en skulptur som visar på vad som händer med jorden när man skräpar ner efter sig, och när man försöker dölja det, samt de ekonomiska problemen med det.

Vet ni vad som händer imorngon? Jo, då är det uppvisning med Funkykidzen! Tänk! Mina små barn!! :P Jag kommer ihåg hur nervös jag var inför första lektionen, och nu har det gått en hel termin!! Åh vad jag kommer att sakna dem över sommaren!! :'(
Så är det i alla fall, så jag kommer inte att vara hemma större delan av dagen, men idag har jag pluggat på rätt så bra faktiskt(eller vad som är bra för mig) så jag är snart klar med historian. Men jag har ändå HUNDRA andra saker jag måste göra...

Nå väl,
Sleep tight!!


Dagens outfit

Det blev ensommrig outfit idag :)




De här skorna har jag inte använt sen förra sommarn, så nu har jag
blåsor på fötterna :P

Ljusrosa linne, Lager 157
Grön tröja, Bik Bok
Jeans, JC crocker pep
Skor, Din sko

 



Försökte posta det här inlägget igår, klickade på "spara & publicera" typ 100 gånger, men tydligen kom det inte fram...


åka båt

Jag försökte blogg igår, men det va nå fel på datorn, så det gick inte. Men jag tänkte att jag kunde skriva nu i stället :) Jag är faktiskt fortfarande hemma, min första lektion var inställd och nästa börjar 20 i 2 :D Men det jag skulle skriva om då, kryssningen :) Jag, Teele, Josefina och Frida var på kryssning över dagen på fredagen. Båten gick ganska tidigt från hamnen inne i stan, vilket betydde att vi var tvungna att gå upp ÄNNU tidigare. Klockan 4 ringde klockan!! Som tur var så va det inte så anstängande att gå runt på båten hela dan, det var ju typ det enda vi gjorde, gick runt, satt ner att tag, gick runt lite till, åt, spela kort, och gick osv osv Och så badade vi också, det va jättemysigt :) Båten gick i alla fall till Åland, och jag kan nu säga att jag varit utomlands utan mina föräldrar, hihi. Det var i alla fall väldigt trevligt även om et var lite segt :P

   


eighteen

Till alla som undar så är livet som 18 UNDERBART!!! Det är verkligen jättekul, man kanske inte tror att det är någon större skillnad, men det tycker i alla fall jag att det är. Igår va jag hos polisen för att förnya mitt pass, och jag behövde inte ha målsman med mig! Haha, och jag har fått reda på att mamma inte längre kan kolla mitt konto, både på ont och gått eftersom jag själv inte har någon aning om hur man gör saker som jag hela tiden bett mamma om att göra. Och förra veckan när jag mådde dåligt (är fortfarande inte helt ok) så skrev jag på en sjukanmälan helt själv. Men framför allt, så får man ju gå på krogen!! XD På min födelsedag var jag och mina kompisar på Chaplins bar, och hade verkligen jätteroligt, vi dansade hela kvällen och, i alla fall jag, blev jättesvettig. Och igår va jag och Camilla på min kusins studentskiva på The rose, temat för kvällen var "kom som en låt" jag var Pokerface, men var tyvärr inte ensam om det :P Camilla var Lillipop och hade klubbor i håret :P Den kvällen var också jätterolig, men det var inte lika mycket tryck på dansgolvet :( Men ändå en mycket lyckad kväll. När jag var påväg hem, typ kl 2 på natten, kom jag på att vi inte tagit en enda bild!! Tråkigt va? Men jag fick reda för ett tag sen att vi hamnade på några bilder på Chaplins.







Nä, snart är det väl dax för mig att gå och lägga mig, ska nämligen upp snortidigt morgon, typ vid 4!! Ska nämligen på endags-kryssning med tre kompisar, till Åland fram och tillbaka ska vi och kommer ha jättetrevligt tror jag :D

Hörs sen!!


Tänker inte döpa den här rubriken efter en låttext (igen)



Efter uppvisningen i helgen har den här låten fastnat på hjärnan. Backstabber av Ke$ha. Jag tänkte lägga upp en länk till låten, men den försvann.



Allihopa, kolla in min kompis Teele's blogg!!


Sillyboy

Vilken helg!! det har hänt något hela tiden, hela fredagen gick åt att vara på genrepet, och när jag kom hem vid 8-9 busade jag med Enzo, och gick ut med honom innan jag gick och la mig. Tidigt på lördagsmorgonen gick jag upp, tog Enzo på en promenad på typ 45 min, som skulle, utan hund, tagit 20 min. Han kan inte gå många meter utan att stanna och gräva eller lukta på något den där hunden :P Men det var jätteroligt att ha honom här, även fast jag knappt såg honom =) Nästan hela lördagen var jag ju även då i Fredrika bremer, hade uppvisning i första och fjärde(sista) föreställningen, jag kom dit vid 9, stressade runt lite, gjorde vårt på scenen och precis när vi skulle gå därifrån för att gå tll handencentrum blev vi stoppade och dom sa att vi skulle ut på scenen en gång till :P Men sen gick vi dit i alla fall och åt lunch, och gick runt lite,det var många som kollade på oss, eftersom vi var utklädda, själv såg jag väl rätt så "normal" ut, som tur var. Sen gick vi tillbaks och tränade lite inför sista gången. Jag har verkligen saknat dethär, att vara nervös innan man ska ut (även fast jag inte alls var så nervös den här gången), när man är smått stressad över att man inte hittar något(eller någon) precis innan man ska ut på scenen, och tiden bakom scenen. Det är underbart!! I oktober skrev jag också om hur jag kände för dansuppvisningar, det här skrev jag i samband med att jag och några i klassen dansade i skolan.
Idag var det däremot lite lugnare, hade bara Funkykidz mellan kl 12 och 2. Men det jobbiga är att jag fortfarande inte är helt frisk. Jag har inte så ont i halsen som förut, men jag kan få värsta host-attackerna, jättejobbigt faktiskt :(
Jag är helt slut efter den här helgen, så snart ska jag gå och lägga mig. Men först kommer lite bilder.






En del av cirkusen efter första uppvisningen.



Ursäktar dålig bild, men jag tog med mobilen. Mimarna utförde lite
skecher i centrum.

rep.

Snart jag jag åka iväg till Fredrika berer för genrep med dansen. Uppvisningen är imorgon på samma ställe, så om någon vill titta äre bara att kontakta mig så kanske jag kan ordna någon biljett ;-) det är imorgon, lördag, antingen 9.30 eller 16.00.
Egentligen mår jag inte så bra, men vad kan man göra lixom? Jag har jätteont i halsen, och snuvig, och delvis kan jag inte prata :( Men jag måste ju (och vill) vara med på dansen.

Men något roligt som händer är att om ett litet tag kommer en liten hund hem till mig!! :D Vi ska vara hundvakt åt några släktingars hund Enzo. Ni vet ju alla hur gärna jag vill ha en hund, och nu kommer jag att få prova på hur det är :)



Arton



Nyheter på radion: "Allt fler och fler ungdomar under 18 använder sömnmedel..."
Jag: "HAHA! JAG ÄR INTE UNDER 18!!! *flinar stort*



(inte för att jag använder sömnmedel,
jag kommenterade bara att jag inte
längre är under 18:P )


The Last Bounce

För en vecka sen va jag och såg på en dansföreställning, men det var inte vilken dansföreställning som helst. Det var The last bounce på Globen (jaja,ericsson globe, whatever!), där dansgruppen bounce hade deras sista show, dom ska nämligen "gå skilda vägar" tråkigt nog. De såg jag i all fall på i söndags, det hade jag fått i julklapp. Hela föreställningen va såå himla BRA!! Allting va så häftigt, och dom va så bra på sina danser, och det va så många olika danser, streetdance så klart, breakdance, locking, popping, och lindy hop, salsa, och nutida dans, och massa andra efekter, som en studsmatta, och att en del av publiken ställde sig upp och dansade efter en koreografi.



 


Lite sent att skiva om det här nu, men jag har inte haft tid att skriva, men har mycket att skriva om. Så det får bli så här nu. Ska försöka hinna skriva om min spektakulära helg också :P

 


RSS 2.0