Tentaplugg

Idag har jag varit allt annat än "ledig". Dagen har gått åt till att plugga och plugga ännu mer. Känns som om ingenting riktigt fastnar, och tentan är ju på lördag(!), som tur är så har jag hela torsdag och fredag på mej också :)

Tog en liten paus vid 1 och cyklade till Hovslätt och handlade RIKTIGT kaffe, äntligen! Haha jag har ju druckit äckligt pulverkaffe sen jag flyttade(okej, jag har väl köpt på cafén och sånt förstås). Men nu har jag riktigt kaffe till vår pressobryggare :) lagom såhär sista dagarna innan tentan.

Fast snart får det räcka med plugg för idag, tror jag tar och tittar på nått avsnitt med Pretty Little Liars sen, nån som ser på det? Jag tycker den serien är jättebra!


Va tycks?

Det verkar som att det funkar att blogga från appen med iPoden. Kul.

Men vad tycker ni om den nya designen. Tyckte att det var dags nu, den gammla designen hade jag typ sen jag började blogga. Så idag fick jag ett ryck (när jag ville göra vad som helst ist för att plugga) och gjorde lite förändringar i bloggen. Är ganska nöjd faktiskt, särskilt med tanke på att jag egentligen inte alls la ner så mycket tid. Det är fortfarande lite smågrejer som jag inte har listat ut hur man gör, är det någon som kan hjälpa mig med det? Hur man ändrar färg på det (nu) lilla blåa fältet till rubriken på kommentarer? Och hur man lägger upp en ny profilbild, den till vänster här uppe, har försökt hur mycket som helst men det funkar inte...

men jag får ta det nån annan gång :)

Nu blir det go natt för min del :)

Testing testing

Håller på att prova blogg.se's app. Har läst att den har många buggar, och att det inte funkar att skriva inlägg med appen, men jag var ju tvungen att prova jag med :D


STHLM <3

JAAA! Nu är det inte långt kvar till jag åker i stockholm igen!! :D Jag har sett fram emot den här helgen jättelänge nu, det kommer bli så kul!

Nu håller jag på och packar och ser till att jag har något att göra på tågresan(läs plugga), snart ska jag gå och handla lite mat och godis som jag ska smaska på imorgon. Bussen går från centrum halv 11 till Nässjö, tar typ 45 minuter, sen byter jag till tåg och kommer fram till stockholm halv 4.

NÄ, nu ska jag fortsätta
ha det bra!

lör 17 sep

Hej igen!
Tänkte berätta något spännande för er :)
Jag va på "praktik" igår! Haha, men nästan i alla fall, vi hade en så kallad fältstudiedag, så under en dag var jag på ett sjukhus och följde efter en riktig sjuksköterska, jag fick till och med hjälpa till lite, typ tvätta och vända på patienter. Jag fick till och med spruta in medicinvätska i en patient via sond-grej (ni vet, sån där som går till magen om man inte kan äta vanlig mat/medicin). Det var en väldigt rolig dag, det enda jobbiga var att jag var tvungen att gå upp kl 5 på morgonen för att vara på sjukhuset, avd. medicinsk rehabilitering, kl 7, sen slutade jag kl 4... så efter att bara ha sovit några timmar, och sprungit runt HELA dan var jag ganska så trött. Så det blev en tidig kväll för mig, hade planerat att gå till en klubb som heter Farfar, men så blev det inte.

Idag har jag pluggat, börjat skriva på mitt förbättringsarbete, jag har också tränat lite och... laddat ner Wordfeud.. haha XD har fallit för grupptrycket!

Nu ska jag snart äta middag, bli lax med potatis :) Sen lite mer plugg kanske.

ha de gött! (det är så man säger här nere i småland)

Visingsö

Snart drar jag iväg till Gränna för att möta upp mina föräldrar och sedan ta oss vidare till Visingsö som ligger i Vättern. Kommer hem på söndag igen. Det ska bli roligt att träffa mamma och pappa igen, det va ju nästan 3 veckor sen jag såg dom sist(!).

Ha en bra helg,
hej då!

       

<3

Nu är det läggdags


Go natt!


måndag 5 sep

Hej på er!
Helgen har bestått av plugg och mera plugg, men det gör inte så mycket, de e kul. Tog lite pauser emellanåt och simmade lite(har värsta träningsverken i armarna nu) och tittade förbi på Råslättsdagen som va i lördags, de va musik och tivoli och lite sånt.

Idag har jag haft föreläsningar hela dan, och efter det träffade jag min studiegrupp. Nu tittar jag på Idol.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0