måndag 27 juli

De senaste dagarna har vart väldigt slappa, jobbade i fredas, lördag och söndags (igår :P) men det har varit otroligt lite folk, så vi har suttit och gjort ingenting, ganska tråkigt, men jag jobbar ju inte så länge, 3 dar i veckan, 5 tim om dan. Jobbar altså på ett café, om detta undgått någon :) I lördags var det en liten släcktträff, trevligt, trevligt.

Imorn drar jag och familjen ut med båten, sen på fredag ska jag jobba igen


Ha det bra!!

Kontrollfreak?

Nejdå, jag har inte alls något kontroll-begär!
Var har du fått det ifrån...?


update

Sådär, nu har jag tillgång till dator och internet! Just nu är jag på en ö i Göteborgs skärgård som heter Styrsö, allt är verkligen jättegulligt här!! Jag lägger in lite bilder sen.
Hittills har vi hunnit med Liseberg, en shoppingdag i stan, och idag var vi på stranden här på ön. Imorgon åker vi vidare till Varberg, och där är vi tills på lördag, då åker vi tillbaka till Göteborg, och släpper av mej, och jag tar tåget hem :)

Göteborg, here I come!!

Jupp, så ere. imornbitti åker jag till Göteborg. Ska gå på Liseberg, och framför allt, SHOPPA!! hihi Och sen åker vi vidare till Varberg, och är där i några dagar, om det går som jag vill så ska jag få vindsurfa där också!! :) Sen tar jag tåget tillbaka till stockholm, och har ff några dagar ;-) då jag ska jobba. Nä, nu ska jag nog gå och lägga mej, ska upp tidigt imorn, och sitta i en bil...i 5 timmar...Hej, åksjuka!

Onsdag 8 Juli

Det har vart mycket dans idag :) Hihi På eftermiddagen dansade jag här hemma, typ sökte på Youtube, och försökte lära mej stegen till olika låtar, hehe

Sen, vid halv 5, åkte jag in till stan. Dansgruppen Bounce, skulle nämligen nämligen dansa ute på Drottninggatan, och hylla Michael Jackson. Dom skulle börja kl 5, sen skulle dom vara halv 6 på centralen. Det tog ett tag innan dom började dansa, första gången var dom på plattan. Det var jättemånga människor som stod runt om och tittade, och många dansare som stod där nere i grupper och pratade. Sen startade musiken (Beat it) och en grupp på ungefär 7-8 dansare dansa, efter ett tag hängde resten av dansarna med, det var riktigt häftigt, set var ju så himla många!! Men när de hade dansat genom första refrången så var dom klara och gick därifrån...så det var lite kort. Men jag gick vidare till stationen, och tittade på dom en gång till där innan jag åkte hem. Men det var riktigt coolt, kolla här!

Nu är det bara ett avsnitt av So you think you can dance..? som väntar,
måste bara säga att dom är så himla duktiga där!!

Dagen outfit

Nu kommer en sån här, sen skriver jag om vad jag har gjort idag, ett inlägg senar :)
Det blev lite Black & White -inspererat

Jeans från H&M
Halsband som ser ut som en klocka
Converse
Svart baslinne
Väska från cubus

Åska...!

Buhu, det åskade idag också...läskigt!! Som tur var hade jag Millis med mej! :) Vi tittade på film, Stardust, och åt rabarberpaj, och lite sånt ;-) Juste jag var ju i Gnesta i helgen, tog typ inga bilder, förutom dom två här under. Jag lämnade i alla fall kvar bror min, så nu är det aldeles lugnt och skönt här hemma :)


Titta vad jag fick av Millis!! Tjusit va? Jade heter den,stenen altså, enligt lappen som satt på ska den ge mej tur :)

Fredag 3 Juli

Ursh! Idag åskade och blixtrade det här... Det var skitläskigt ska jag säga! Och vid ett tillfälle, när det kom en jätteblixt, började våran fax i köket att pipa! :S konstigt va? Men sen blev den normal igen :P

Förutom att ligga gömd under täcket (trodde väl att det skulle skydda mej från blixtrarna :P) så har jag under dagen städat i hela huset, damsuga, våttorka och plocka och så där...Då undrar ni säkert varför i hela friden jag skulle vilja göra det! Jo, svaret finns ett inlägg ned. Mobilen som snart ska bli min!! Haha

När jag hade gjort det så kom pappa hem, och vi två åkte till Gålö med vattenskotern :) Det var skitkul, och jag fick åka på en sån där uppblåsbar ring efter, ni vet, och det var jättevarmt i vattnet, typ 23-22 vid ytan! :O Men det var inte lika kul när det började mullra e bit bort, då blev jag nervös och ville åka därifrån!!

Sen kom vi hem och jag duschade, vi åt mat, jag bakade lite muffins, och allt sånt där. Nu har jag packat en väska, för imorn bitti åker vi till Gnesta. Några släcktingar till mej har landställe där, så vi tänkte hälsa på dem :) Så...jag kommer inte kunna blogga under helgen, men jag kommer tillbaka till måndag!
Ses då!

Kram!

C903

Idag var det inge roligt väder, kom till och med lite regn. Så jag åkte iväg till mina föräldrars jobb, Copyoffice (haha, borde ju nästan få betalt för att jag gör reklam :P), och jobbade lite där. Idag fyller förresten Copyoffice 18 år:) Jag försöker i alla fall spara ihop pengar till en ny mobil, den mobil jag har spanat på ett tag nu är den här:

Sony Ericsson C903. Cool va?

RSS 2.0