Första december om 3 timmar!!

AHH! Tänk att att snart är jul! Så härligt :D Imorgon är det till och med första december, vilket betyder julkalender!!! Känner mig lite barnslig, men jag ska sitta bänkad vid tv:n kvart över 7 imorn, även fast jag inte ens behöver gå till skolan.

I år heter julkalenden Hotell gyllene knorren, det kommer bli awesome tror jag!!! X)

 

 


Plugg..

Just nu sitter jag ock pluggar religion, en essä om Islam, Judendomen och Kristendomen. Samtidgt lyssnar jag på en låt av Kent, Ismel. Lite passande tycker jag, eftersom Abrahams(som har en stor roll i alla dessa tre religioner) ena son heter Ismael ;-) Den låten är för övrigt väldigt bra :) Lyssna gärna, det är inte sån musik som jag vanligtvis lyssnar på, men det är faktiskt bra.



lördag 27 nov

Hallå!
Allt väl? :)
Jag klev up för ett tag sedan efter en mycket händelserik kväll... Fast inte så händelserik som jag hade hoppats, men jag tycker vi lämnar det bakom oss. Det var i alla fall väldigt trevligt igår när tjejerna kom hem till mig för att fira Teele som fyllde år för ett tag sedan. Vi käkade, babblade en massa och åt jättegod kladdkaka :D

Nu ska jag snart åka iväg, vi ska handla lite, gå på loppis, och köpa skooor! :) I det här vintervädret behöver jag nya skor. Men sen måste jag plugga också, ska skriva en essä och religion.

Kram på er!


Onsdag 24 nov

Det är den 24 november idag!! Vet ni vad det innebär? Om en månad är det julafton!! Vi som precis hade sommarlov, och nu ligger det ett tjockt snötäcke utanför... Galet.

Idag har jag inga lektioner, men jag måste plugga jättemycket idag, jag ska också åka in till fasrta om ett litet  tag.

Ha en bra dag!

Videoblogg 3

Försökte publicera den här videon innan jag åkte iväg, men det funkade inte, så ni får den nu i stället :) Skriv gärna en liten kommentar också, då blir jag glad :D

Videoblogg


Vilket extremt töntigt "yäy", men som sagt orkade inte ta om hela tiden :p



Update:
Asså herre Gud, kan jag aldrig vara som normalt folk, jag uppmanar er att INTE titta på den här videon, jag upprepar, titta INTE på videon! Ni får en bättre video nån annan gång <3

 


Precis vad jag behövde :)

Vet ni vad som damp ner i brevlådan idag? En chokladkaka från Anthon Berg!! För ett tag sen var jag med och deltog i en tävling, och nu vann jag altså choklad :) Precis vad jag behövde i detta tråkiga väder, det gjorde verkligen min dag :D



Nä, nu måste jag fortätta plugga...


New style

I måndags var jag och klippte mig, och som ni kanske vet så brukar jag visa före & efter bilder, så här kommer de :)

 


Shopping

Jag har haft ett enormt shoppingbegär de senaste dagarna, så jag har gjort vad jag kan för att stilla detta begär :P Juste, angående topen som jag bloggade om häromdan (var det igår?) jag mailade till H & M och frågade om de skulle få in några flera, men nu var det så att den fanns i både svart och beige, och jag var mer inne på den beiga, men när de svarade på mailet sa de att den skulle komma in i svart i december(!) så jag vet inte riktigr vad jag ska göra...men som det ser ut nu så ska jag nog köpa den i alla fall...men jag vet inte...vi får se :)

Men nu till det jag har köpt i helgen och igår


En brosch från Lindex som sitter på jackan 69 kr
(det ingick 2 st mindre broscher också)


Brons färgad topp, spetsmönster från H & M 299 kr
(men jag behövde bara betala 200 :D)


Och en ganska liten väska, också från H & M 249 kr
(satte fast de andra broscherna från Lindex på den)

Terrakottaarmén

Nu som har hängt med i svängarna vet att jag var på Östasiatiska muséet i lördags. Statyerna var faktiskt väldigt fina, och jag tyckte att det var haelt otroligt att de har funnits så länge :) Tog lite bilder som jag tänkte visa både från utställningen och innan när vi gick runt i stan.





 


Sorry..

jag vet att det är lite glest med inlägg, och egentligen har jag en hel del saker jag vill blogga om, men av någon anledning vill inte min kamera samarbeta med min dator, och jag behöver lixom bilderna..

Men just nu är jag väldigt deppig, jag såg en topp i en H&M tidning som jag jättejättegärna ville ha, och så kollar jag på hemsidan nu för att beställa den...OCH DÅ ÄR DEN FÖRSTÅS SLUT!

H&M product image

My favorite piece from H&M!


EMA!!

Äntligen är det dags för europe music awards! :D Excited! :P Det kommer att bli grymt, ni följer väl också galan?


Äre sant?!

Jo då, det är det. Jag har gjort en video till er :) kan ju filma med min iPod, så jag tänkte att jag kanske skulle försöka börja videoblogga, skulle inte det va roligt? Här kommer då första videon, vasnälla mot mig nu, det är ju faktiskt första videon;-) men, men here we go!

Hej

Nu bloggar jag från min nya iPod touch 4!!!

RSS 2.0